איך להרגיל למיטה של גדולים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אורי כבר בן שנתיים ו4 חודשים בערך,
    עד עכשיו ישן בלול- וניסינו כמה פעמים להרגיל אותו למיטה הנפתחת של המיטת נוער בחדר שלו ושל שחר, בלי הצלחה

12 תגובות
עמוד 1

• לפי דעתי זה לקפל את הלול לגמרי ואם אפשר להוציא אותו שלא יראה שיש עדיין את האופציה הזו
    ולגביי המיטה הוא יתרגל רק להיות עקביים כל יום זה ישתלם בסוף
    בהצלחה
  • מה שיפעת אמרה- לקפל את הלול.
    להציג לו את המיטה רשמית ולהודיע לו שמהיום הוא ישן בה.
    אין ברירה- זה ידרוש ממך כמה לילת לישון לידו קצת עד שיסתגל. אין בזה שום דבר רע. לאט לאט הוא יתרגל לעניין ולא תצטרכי להישאר לידו - והעניין עם המדבקה נראה לי מעולה! אין כמו שוחד קטן כדי לעזור להם להיכנס לשגרה
  • הציעו לך הבנות דברים נכונים לקפל את הלול
    ואולי לתת לו דובי שישן איתו
    אני לא הייתי מוותרת יקח זמן עד שהוא ילמד
    ואני לא הייתי הולכת לישון איתו אלא נותנת לו ללכת לישון לבד
    הוא יקום מליון פעם
    לא להתייחס אליו הוא יחזור למיטה שלו כשהוא יראה שאת לא מתייחסת
    ורק אם הוא קם בלילה להחזיר אותו למיטה כמה שצריך
    והוא ילמד בסוף

[center]
  • לקפל את הלול
    ולהגיד לו שזאת מיטה של ילדים גדולים והוא כבר גדול
    לתת חיזוקים שאם ירדם במיטה שלו וישן בה בלילה מחר תלכו לגינה שהוא אוהב וכו

• וואי ממי אין לי שמץ.. אצלי הוא רק התלהב לישון במיטה הגדולה כך שלא התמודדתי עם זה בכלל...
    חוצמזה שמה לגבי היום? יש מצב?
  • הטבלה נראה לי מוקדם לגילו. מה זה רוב הלילה? איך הוא ידע?
    [

[
    [URL=http://www.siz.co.il/]
  • בדיוק מה שיפעת אמרה
  • יכול להיות שגודל המיטה מפריע לו? שהוא כבר לא ב"קן" המגן של הלול?
    אולי כדאי לשים לו נחש או כרית הנקה או משהו שיקטין לו את המיטה והוא ירגיש בה מוגן יותר, משערת שיש לו מגן מצד אחד וקיר בצד השני, אולי כדאי בנתיים לשים על הרצפה גם מזרון....
  • הי בנות
    נראה לי שלא הסברתי את עצמי- הוא לא רוצה לחזור לישון בלול, כל פעם ששמתי אותו בלול הוא ממש התעצבן ונאבק לצאת.
    הוא פשוט רוצה לישון לידי או שאני אשן לידו
    זוהר- זה באמת קטע בעייתי בטבלה, גם אני לא יודעת איך להגדיר שהוא כן/לא מקבל סמיילי....
    בכל מקרה הלול יקופל ביום שישי, ובינתיים כנראה שאני אאלץ לישון לידו קצת, או שיוסי יסבול מלילות לבנים ויחזיר אותו למיטה כל פעם...

• לנו היה משהו דומה עם שחר בזמנו.
    אז בהתחלה הייתי יושבת לידו ואפילו מלטפת. בהדרגה (הכוונה לאחרי יום יומיים כשהוא כבר בטח בי שאני נשארת שם) הורדתי את הליטופים, אח"כ הרחקתי קצת את הכסא מהמיטה, אח"כ עוד קצת בסוף ישבתי בכניסה לחדר ואח"כ הייתי משכיבה יוצאת לאיזה 10 שניות וחוזרת כאילו לסדר משהו בחדר וכו' ולאט לאט הוא התרגל להרדים את עצמו...

ילד יפה של אמא
  • הבעיה שאת לא עקבית איתו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה