פגועה-חייבת לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות זהירות חפירה ארכיאולוגית..ממש מוצאת נפט

/link/link_through/1yg9h-101]
27 תגובות
עמוד 1
  • היי.. אני יכולה להגיד שסליחה אבל היא לא חברה.. יכול להיות שהיא סתם מגעילה ואנוכית ולכן היא נעלמת ויכול להיות שהיא מתביישת שעד עכשיו היא לא הייתה שם ובגלל זה נעלמה או שהיא פשוט מקנאה.. בכל מקרה, שום סיבה שבעולם לא מצדיקה את ההתנהגות הזאת!!! תתרחקי ויותר חשוב, תרחיקי את הנסיכה שלך מאנשים כאלה..
    אגב, לגבי החברות והנסיכה- היא מדהימה ואני חשובת שהיא מפסידה!!!
    חוץ מזה, אני אשמח לראות אותה..
    ]
  • שלומית חיממת לי טיפה את הלב.. אני גרה עם אימא כרגע והיא עובדת כל היום....רק בערב אנחנו קצת יושבות...והבעיה שאני כל כך רחוקה מכולן בפורום שגם אם כל הכוונה הטובה קשה לבנות ככה חברות

• רחוקה פיזית? או שסתם לא מצליחה להתקרב?
    אגב, אני אחרי הלידה הייתי אצל אמא שלי ובעלי היה בבוקר איתי ומתחיל לעבוד בצהריים אז יצא שבערב כולם הלכו לישון ואני יושבת ומחכה לו שיחזור והייתי שונאת את החושך ומפחדת ממנו.. הייתי בוכה על כלום ונכנסת לעצבות שכזאת.. אני זוכרת את ההרגשה הזאת כאילו זה היה אתמול.. כולנו עוברות ירידה במצבי הרוח אחרי הלידה אבל זה חולף.. את צריכה לצאת, לטייל, לא להיסגר בבית.. ובעיקר- למצוא סביבת חברות חדשה.. קל למצוא את זה בסדנאות שמעבירים בקניון לדוגמא, אני מנס ציונה וכל ראשון ושלישי יש התפתחות עם מוזיקה ומדריכה בקניון, חינם, ושם יש מלא אימהות שקל להתחבר ולהכיר..
    מאיפה את?
    ]
  • פיזית-אני מאילת..אין פה כלום לאימהות חדשות אין קורסים ואין כלום עיר עלובה מתה לעוף מפה אבל כרגע אין אפשרות

• אבל יש ים ויש אנשים אז צאי לטייל.. כנסי לאינטרנט ותבררי ותשאלי גם בטיפת חלב.. חייב להיות משהו להורים. דרך הקופות חולים וטיפות החלב יש קורסים במימון רציני.. אחד מהם זה בנות שיושבות עם פסיכולוגית ומדברות ופורקות ביחד הכול.. זה נחמד ויש עוד מלא חוגי התפתחות.. שווה לשאול ולברר.. כנסי לאינטרנט ותבדקי..
    ]
  • אחרי מה שקרה לי בהריון הקודם שלחו אותי לפסיכולוג במרכז (מקופת חולים) יש באילת קורסים שהם פעם בשנה ורק בינואר פברואר לא בתקופה הזאת... זה עצוב שזאת עיר רק של תיירות מהתושבים לא אכפת אנחנו כאן כדי לתפעל את המכונה לתיירים שבאים ותו לא

• אוי מאמי כ"כ עצוב לי לקרוא את ההודעה שלך כי זה באמת לא מגיע לך.
    שולחת לך מלאאאא

• האמת שאני מתה לראות את שי-אל שלך בלי קשר למה שסיפרת
    לגבי הסיפור והחברה תעיפי אותה לקיבינימניט :) תאמיני לי
    שיבוא יום שהיא תחפש אותך
    עכשיו עזבי הכלללל הכללל סתכלי על שי-אל ותחייכי
    האמיני לי אנחנו עוברים תקופה לא קלה אח של בעלי
    בן 22 התאבד
    אבל כל פעם מעלים חיוך שרואים אותם

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אני יכולה להציע חופשה במרכז אצלי..
    ]
  • מרחוק מאד אני מחבקת אותך חזק חזק
    אני "עוקבת" אחרייך המון ורואה כמה כוח וכמה עוצמה יש בך!
    מי שלא רוצה אותך לא ראוי לך, פשוטו כמשמעו
    את בחורה נדירה ואמא נפלאה ואל תתני לאף אחד להעציב אותך או לפגוע בך.
    עכשיו, כשאת אמא לדבר נפלא ומדהים, רק היא זו שצריכה לעמוד לנגד עינייך וכל השאר שייחפשו.
    אני יודעת שאת עוברת תקופה מאד לא קלה עמוסה בחוויות לא נעימות ובתוך כל השחור הזה תזכרי שיש לך אוצר בידיים, מבט אחד עליה ואת שוכחת מכולם
  • יפתי אני פשוט עם דמעות בעיניים
    כל כך מבינה לליבך, יש חברות כפויות טובה
    פשוט יכולות לתקוע סכין עמוק ולא לראות אותך ממטר!

אבל תזכרי אהובתי שאת אף פעם לא לבד
    עוד מעט שי אל תגדל ותהיה לך ממש כמו חברה
    היא תעריך אותך כל כך איך היו לך כוחות עצומים לגדל אותה לבדך

גם אל תשכחי שיש לך אותנו מאמי
    וכמובן גם אותי, אם תרצי תרגישי בנוח לבוא להתארח אצלנו בכיףףףף
    נשמח לצרף אותך למשפחתנו :-)
    ואני פה גם בפייס בטלפון מתי שתרצי ובאהבה

• מאמי לא להיות עצובה !!
    לגבי החברה היא סתם זבל !!! מכירה כלאה הרבה שמוכנות לתקוע סכין בגב
    עיזבי הפסד שלה !!!!!!!
  • ממי אני רואה מישהי שניצלה אותך כשהיה מה לנצל - ועכשיו כשאת כבר לא מספקת סחורה את פשוט כבר לא מעניינת אותה
    אז תשחררי את התלות הזאת שלך בה והרצון שלך לספק אותה רק כדי שתהיה חברה שלה - ותביני שהיא זבל של בחורה זבל של בן אדם וזבל של חברה
    וסליחה אבל כל הסיפור שלך הרתיח אותי - אני לא פסיכולוגית אבל מה שלי נראה זה שזאת לא חברות, זאת תלות דו צדדית שלך ושלה וטוב שהקשר הזה לא קיים יותר.
    חברות זה לא דבר שמתקיים בכל תנאי ועדיף להיות בלי חברים מאשר שיהיו חברים כאלו.
    נ.ב.
    כשעברתי לירושלים איבדתי את כל החברים שלי,המרחק פשוט לא נתן לחברות להמשיך. והבנתי שחברות שמתנתקת בגלל מרחק היא לא חברות אמיתית. אני חייבת לציין שהכרתי פה כמה בנות ששתיים מהן למרות המרחק ביננו נהיו חברות ממש ממש טובות שלי - חברות אמת!!! אז אל תפסלי את הפורום הזה - הוא יכול להוביל גם לחברות אמיתיות ולא רק וירטואליות

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאמי.....

• לי, מאמי,
    שולחת לך מלאן חיבוקים
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• א שולחתלך מליון חיבוקים
    ב זו לא חברה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שימי עליה*****
    רק שמור עלי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי
    יש לך יהלום שי-אל תהני ממנה כל רגע והיא תחזיר לך פי מליון תשקעי רק בדבר האמיתי
    ותזכרי שלאחר כל שקיעה זורחת שמש
    מאחלת לך שנה הכי טובה שיכלה להיות
    כי את מקסימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [love
  • ווואי לילוש קיבלתי ממש צביטה בלב עכשיו...
    מזה הדבר הזה? לזה את קוראת חברה? תבעטי בה- אף אחת לא תדרוך ותשפיל אותך
    תרימי את עצמך- אל תשקעי
    אני מבטיחה כשאני אגיע לאילת אני אבוא אליך למירי ולשי אל.....
    את יודעת שאת יכולה לתפוס אותי בכל מצב מתי שתרצי
    אין לך את הטלפון שלי?
    תשלחי לי הודעה לאינבוקס...

נשיקות

• עם חברים כאלה מי צריך אוייבים?!
    מאמי, זאת לא חברה.
    אני מבינה את הכאב שלך, אבל עזבי אותה, תתרחקי ממנה ותרחיקי את הנסיכה שלך!
  • יו מההתחלה שקראתי שכתבת שאת היית ממנת אותה הבנתי שהיא
    לא באמת חברה
  • מתוקה, כואב לקרוא את הדברים שאת כותבת, באמת מכעיס לשמוע על החברה שידעה לשמור איתך על קשר כשיכלת לסייע לה אבל לה**** לך מעט מזמנה היא לא יכולה (או לא רוצה).

אני יכולה רק להמליץ לך לצאת לטיול עם הקטנה, להתאוורר ולשאוב ממנה כוחות....

מחבקת אותך!!!!!

• נאמר כאן הכל. מה שנותר לי הוא לשלוח לך המון
  • קבלי מלא
  • מאמי קודם כל קבלי המון המון

• היי קודם כל מזל טוב בובה אמיתית!!!!! בלי עין הרע!

אז ככה: היא לא חברה וגם אם היא חושבת שכן בטעות את לא מריכה חברות כאלה.

אל תחדשי קשר איתה ותתרחקי.. היא אמורה להרגיש לא בסדר לא את

תתחזקי תרימי את עצמך את לא צריכה אותה!!

ואנחנו פה בשבילך!!
  • תודה בנות כל אחת ואחת מימכם היא אישה מדהימה...ומזלי שיש לי אתכן...
    אני יודעת שהיא ניצלה אותי והיא לא שווה אל הכאב נשאר למרות זאת...
    בע"ה שי-אל תגדל ואני מתכננת לטוס מהעיר המבחילה הזאת ולעבור למרכז ואז בע"ה להכיר כל אחת מיכן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה