-
אמא גרועה ממש לא! ומטומטמת אין מצב בכלל!
-
חס ושלום את אימא נהדרת!!!!! אני ממש לא מרשה לך לדבר ככה...
את אוהבת את הבן שלך ורואים את זה!!! את אולי עייפה ואולי הנסיך קצת נודניק אבל זה לא הופך אותך לאימא גרועה...
גם לאימהות ותיקות שזה ילד 4 שלהן יש חולשה וקושי לא כל תינוק הוא קל וישן כל היום..יש כאל שהם ערניים/גזים וכל מיני כאלה...אל תתיאשי מאמי הנסיך שלך צריך אותך חזקה...
/link/link_through/1yg9h-101]
-
יקירתי מה פתאוםםםםםםם
איזה שטויות את מדברת
-
-
אני עדיין לא אמא רק בדרך בעזרת ה
-
ממי מה שלא יהיה ומה שלא קרה את ממש לא אמא גרועה
את מדהימה
ויהיה בסדר
-
את אמא נהדרת שמאד אוהבת את הגוזלי שלה.
את אמא נהדרת, וזהו, סוף ויכוח
-
שאני לא אשמע אותך אומרת או רושמת את זה!!!
-
אני יכולה להגיד לך שגם לי עברה המחשבה הזאת בעיקר שהיא הייתה פיצית ובעיקר שאני עשיתי טעויות.. אחרי זה את לומדת שכולנו עושות טעויות וחלקן אפילו טעויות קשות מאוד ואז את לוקחת דברים בפרופורציה.. את ממש לא אמא גרועה או מטומטמת.. את אמא חדשה ועייפה שאין מה לעשות, לפעמים גם אנחנו עושות טעויות.. את אמא לגוזל ואת לומדת ביחד איתו ואת רק יכולה להתגאות בעצמך כי אמא זאת המשרה הקשה ביותר ואת מצליחה בה מעולה!!!!
אגב, אני ועוד הרבה פעמים פרקנו כאן את העיניים שלנו לגבי הטעויות שעשינו וזה עוזר לשמוע שעוד בנות עשו את אותן טעויות כולל הקריטיות והחמורות ביותר.. לדעתי שווה לך לנסות..
ואם לא- תיזכרי שאת אמא מדהימה במשרה מלאה שלומדת מטעויות וכל עוד הבייבי שלך מתעורר כל בוקר ומחייך אליך אז הכול בסדר.. את כל העולם שלו והוא אוהב אותך מאוד מאוד מאוד..זה שווה הכול כולל כל טעות שעשית ותעשי..
]
-
מאמי
אני לא מרשה לך לדבר כככה על הבוקר!!
את אמא נהדרת ואוהבת
מה יש קורס באמהות?
ממש לא
לומדים הכל דרך הניסיון!
אם תרצי לשתף- אנחנו פה
-
נשמה, את לא אמא גרועה, את בן אדם.
כמו שמיכל רשמה, אין קורס שמלמד אותנו אמהות.
וגם כשאת עושה טעות, זה לא נורא. זה ילמד אותך איך לנהוג בעתיד!!!
-
בובה, אין לי מושג מה קרה אבל אני בטוחה שזה לא הופך אותך לאמא גרועה או למטומטמת!!!!!
מקווה שתתעודדי בקרוב ותביני שאנו לומדות הכל מנסיון וכולן טועות לפעמים. הכי חשוב ללמוד מכך.
-
קודם
-
מאמי אין סיכוי שאת אמא גרועה!!!!
מכירה את ההרגשה שלך אבל לא לבכות יהיה בסדר אנחנו פה אם תרצי לשתף!!!
-
[היי חמודה, אין מצב שאת אמא גרועה!!!
-
ממה שכתבת כאן בפורום, התגובות, היחס, האכפתיות... - אין סיכוי שאת אמא גרועה או מטומטמת!