באמת שנמאס לי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שלי אני כ"כ מבינה אותך, גם אני מרגישה שבעלי אוכל סרטים בגללי ובגלל מצבי הרוח שלי...
    למשל אתמול, הוא רצה לצאת, אמרתי לו שלי לא בא כי אני עייפה וקמה למשמרת בוקר מחר ( כלומר היום) והוא קבע עם חברים. עכשיו אני, שכבר יומיים מסתובבת בדיכאון גם ככה, נכנסתי לעוד יותר דכאון שהוא יוצא ואנ ינשארת לבד... לא אמרתי לו כלום, אבל ראו עליי, בכיתי ונכנסתי למיטה.
    בעלי המהמם תלה כביסה ואז ביטל עם החברים שלו... "צעקתי" עליו שיצא, שאני לא רוצה שהוא ישב בבית בגללי, אבל הוא התעקש להישאר איתי כי אני מדוכאת והוא לא רוצה לצאת, בקטע טוב כמובן, מהלב, אבל לא הרגשתי נעים בכלל שבגללי הוא לא יוצא...
    בקיצור, לכולנו יש מצבי רוח, גם לי אין חשק לכלום וקשה לי לזוז, אני כמו המפטי דמפטי, ובעלי עושה כמעט הכל...
    מחזקת אותך ושולחת נשיקות. יום טוב מאמי
  • אויי בוקר טוב מאמי
    את ממש לא בן אדם חרא אל תגסימי עם עצמך
    פשוט ההריון וכובד החום ןחוסר סבלנות וכוחות נגמרים
    שמתי לב לכמה שירשורים שלך האחד הילדים חולה
    אז שתהיה החלמה מהירה!!! ותרגישי טוב את בעצמך
    אל תפילי הכל על הכתפיים שלך
    זה כמו להגור ואז את תתפוצצי בכלל

בכל אופן שיהיה לך יום טוב ורגוע במיוחד
  • אני חושבת שאת ממש קשה עם עצמך יקירתי
    את חייבת להפסיק לבחון את עצמך בכל צעד ושעל ולהבין שיש גם תקופות כאלה
    הרי את יודעת עמוק בפנים שזאת לא באמת את ושזאת רק תקופה - ומי כמונו נשים בהריון יודעות שפשוט אין לנו שליטה על זה - זה לא תלוי בנו
    ותאמיני לי הילדים לא יזכרו כלום

• יעלי מותק..
    קודם כל-
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• בנות יקרות
  • מסכימה עם סיוון בכל מילה!
  • סליחה, התפלק לי שני "וו"
  • מאמי כולנו נדפקנו בהריון ההורמונים הופכים אותנו לנשים עצבניות חסרו סבלנות שתלטניות(לפחות הרוב) אבל את בסוף לא נשאר הרבה וזה יעבור

/link/link_through/1yg9h-101]

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה