היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בינות מתוקות אני קצת מיואשת מי שמכירה תסיפור שלי אנחנו כבר שנה מנסים להיכנס להריון וללא הצלחה אני לא יודעת מה לעשות ? בהתחלה עשו לי בדיקות רגילות היה בעיה הביוץ טיפולו והכול בסדר אבל עדיין לא מצליחים. עברתי לרופא אחר בזמן שהוא עשה לי בדיקה קיבלתי מחזור אז הוא אמר לי לבוא חודש הבא . חברה אמרה לי לבקש להתחיל טיפולים כי זה לוקח הרבה זמן לבדיקות והכול זה די הפחיד אותי הרופא החדש היסתכל על הבדיקות שאז עשו לי ואמר שהכול בסדר וגם לפי האולטרסאונד אז מה דפוק בי???
13 תגובות
עמוד 1
הי אני אמנם די חדשה פה , אבל דבר אחד אני יכולה לומר לך בוודאות, שום דבר לא דפוק אצלך!!! אסור לך לחשוב ככה!! כל גוף הוא אחר ולכל אחד לוקח את הזמן שלו אבל בסוף- את תצליחי כמו כולם! תתעודדי מותק!!!!
אוריתי, איך את מדברת??? שום דבר לא דפוק אצלך!!!
כל אחת והזמן שלה, אם הרופאים אומרים לך שהכל בסדר- תאמיני להם, לא סתם יגידו, נכון? ניסיתם לבדוק את בעלך? אם אתם מנסים שנה בלי הצלחה, הרופאים יותר פתוחים להתחיל טיפולים מסוג שונה, במקביל לנסיונות טבעיים... חשבת על זה? דיברת עם בעלך? ומה הרופא ממליץ לכם?
קחי נשימה עמוקה ותרגעי... גם לך זה יקרה... יום טוב, יפעת.
מאמי, אם עשית את הבדיקות שצריך והכל יצא תקין ובעלך עדיין לא עשה בדיקת זרע זה הזמן לעשות אותה... אולי הכל בסדר אצלו ואולי לא, הוא חייב גם להיבדק! אף רופא לא יתן לכם להתחיל טיפולים אם לא בדקתם אם יש אצלו בעיה או לא. אם אפשר לשאול, איזה בדיקות עשית בדיוק? לפני כמה זמן? המחזור שלך סדיר? חשוב מאוד שלא תהיי מיואשת ולחוצה, הגוף שלנו לא מגיב טוב לזה...
האם בעלך עשה בדיקת זרע ? שום דבר לא דפוק אצלך זה הכל עניין של זמן
סתם לצורך מידע ...בכל חודש נתון כשהכל תקין אצל הגבר והאישה ומתקיים ביוץ יש רק 20-30 % בערך שיתקיים הריון - שתביני זה ממש לא פשוט ! לזרע יש דרך ארוכה ומייגעת לבייצית וצריך גם לבדוק אם הדרך נקיה איזה בדיקות עשית ? עשו לך צילום רחם כדי לבדוק שאין הידבקויות לרחם שמונעות מעבר תקין של זרע ? הרופא שלי אמר לי שפעם הבאה שאני מגיעה אליו להגיע אחרי קיום יחסי מין כך הוא יכול לראות האם הזרע נותר חי בצוואר הרחם, האם ניסית לעשות בדיקה כזאת ? איזה בדיקות בכלל עברת ? הממוצע של כניסה להריון נע היום סביב 8 חודשים ומעל שנה הסיכויים גדלים יותר תירגע והכל יצליח
לגבי המחזור שלי הוא לא ממש סדיר. בעלי עשה בדיקה ויצא תקין. אני עשיתי בהתחלה בדיקות דם רגילות ואז הורמונליות בבדיקות הראה שאני לא מבייצת התחלתי בכדורים וזהו מאז. אתמול בדקתי ביוץ וזה הראה שני פסים אז ניסינו להיכנס להריון. עשיתי בדיקות לפני חצי שנה בערך
מה זאת אומרת לא ממש סדיר? יש לך שחלות פוליציסטיות? איזה כדורים נתנו לך? עשית מעקב זקיקים (אולטרה סאונד) לראות אם הכל בסדר? אם את מבייצת?
יש חודשים שאני מקבלת בתאריך שונה כל פעם. הדבר השני שאמרת לא יודעת מזה. נתנו לי אקמומיל משהו כזה. מעקב זקיקים לא יודעת, ובבדיקות דם שעשיתי ממזמן לא בייצתי אבל מהכדורים התחלתי שכן
נתנו לך איקקלומין. זה גורם לביוץ... אבל לא אמרו לך לעשות עם זה מעקב זקיקים או בדיקות דם??
שלקחתי תכדורים חזרתי אליו והוא עשה לי בדיקה וראה ביוץ
כשאני לקחתי את הכדורים, הייתי הולכת מהיום ה 10 למחזור לעשות מעקב זקיקים וכל פעם אמרו לי מתי לבוא שוב. זה לא נשמע לי הגיוני שעשית רק פעם אחת בדיקה... תבדקי את זה עם הרופא שלך. אולי צריך לעלות לך את המינון או אולי לא ואולי בכלל את צריכה טיפול אחר. מה שלא יהיה, את חייבת להיות במעקב כל הזמן כדי לראות אם יש תגובה או לא.
תראי, אם הכל בסדר אצלך ואצלו אין סיבה לא להיקלט, פשוט צריך להיות סבלנים... זה שאת מחליפה רופא לא אומר שכן תיקלטי, רק סבלנות מאמאלה...
עשיתי שוב בדיקת ביוץ ויש שני פסים אבל אחד יותר בהיר מהשני רשום בהוראות שאם אחד מהפסים בהיר אז אין ביוץ אבל אתמול היו שמי פסים זהים
בדיקת הביוץ מראה עליה בהורמון הביוץ אבל זה אומר שאת מבייצת בערך 24 שעות אחרי שראית את העלייה ... אז קדימה לעבודה (: בהצלחההה