מצחיק עד דמעות - מה קורה כשאבא מחליף חיתול - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליהי ממי ביטחון עצמי, עצמאות, דימוי עצמי - אלו דברים שנבנים מלידה
זה ברור לחלוטין, פשוט לא נראה לי שזה מה שישפיע עליה... הרי זה לא שהוא נגעל להחזיק אותה או לשחק איתה (כך לפחות אני מקווה). וזה גם לא אבא שלה אלא בן דוד שלו או משהו כזה ולכן לא נראה לי שהוא יפגע או יזיק לדימוי העצמי שלה... לא יותר מאבא שצריך חליפת חלל כדי להחליף לתינוק שלו או שם מסכת רופאים וכפפות...
עזבי בקישור ששמת זה אנשים שמתבדחים אבל זה לא אבא שלה? חשבתי שזה האבא
טעות שלי, קראתי עוד פעם את התיאור של הסרטון וזה כן אבא של התינוקת... הבן דוד הוא כנראה זה שמצלם... טוב, אני מקווה שהוא באמת מפצה על זה שהוא לא מחליף לה בדרכים אחרות...
יאוווו lialo איזה מצחיק... איזה גברים- אלק!
אצלי - בעלי בתהחלה (כשעוד הייתי הריון) אמר לי שהוא לא יודע אם הוא יוכל להחליף טיטולים של קקי אבל הוא עושה את זה מאז שהדס נולדה - כמו ג-ד-ו-ל!
סיון- כלכך מגעיל שאפילו לא ראיתי אם בסוף הוא החליף לה או לא!- החליף? והחבר הזה שמצלם- איזה שטויות יש לאנשים בראש!
הוא לא החליף ונתי לא מחליף טיטול עם קקי - מקובל עלי, מעדיפה מראש שלא יחליף ובטח לא יעשה פוזות כאלה
אה בעצם כשחושבים על זה כשלהב גדלה והוא נשאר איתה לבד יצא לו להחליף כמה פעמים
וקקי של גדולים זה יותר מגעיל מאשר תינוקות אז כל הכבוד לו
חחחחחחחח מיכל מה שנכון נכון
חולה על הריח של הקקי של תמר.. אין ספק שקקי של גדולים כבר מסריח