מ-ע-צ-ב-ן או לא מעצבן? נו באמת!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה, אני עד כדי כך לקוחה סתומה??????
20 תגובות
עמוד 1
  • חוצפה
    מעלים מחירים כדי להוריד מחירים עבודה בעיינים

• זה ידוע שכולם כותבים מבצע כדי למשוך לקוחות גם אם זה לא מבצע, פשוט חוצפה!!

פעם במכולת לידנו היה מבצע על איזה קרטונית שתיה 4 ב10, כל מי שנכנס לחנות כמעט קנה 4, שאלתי כמה עולה אחד 2 ש"ח.......

• נטלי איזה קטע בדיוק ביום ראשון הלכתי לשם והייתי בשוק מהמחירים כאילו הלו אתם לא איזה חנות על בסה"כ בגדים פשוטים כמו בשוק הם ממש העלו את המחירים

]
    ]
  • כן ככה הם
    זה בהחלט מעצבן
  • חצופים בריבוע!

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ממש ממש תפסו תחת
    ]
  • באשדוד יש חנות "פוזה " אותו סגנון , למיטב זכרוני חליפת מעבר בלי מבצע עלתה 40 ש"ח . אבל באשדוד זאת ממש תחרות בין החניות ורשתות .
    נכנסתי לשם במקרה כחיפשתי טייץ 100 אחוז כותנה לאחינית שלי .
    עם בני יש לי בעיה עם החליפות אלו ... שוב תהיה מלחמה מה לובשים

http://www.holdthatpic.com/
  • חחחחחחחחחח איזו חוצפה
  • חחחחחחחחחח איזו חוצפה

זה המחירים אצלם תמיד, אז לכבוד סוף עונה הקפיצו?הזוי לגמרי
  • אני קונה בסלקשיין. שבוע שעבר קניתי במבצע של- קנה 2 וקבל 3 במתנה (לחליפות מעבר) אז יצא לי 28 ש"ח לכל חליפה.... דווקא סביר

• אני קונה המון ב"קני" יש ליד העבודה שלי.
    ב"ה אני חוזרת למשרד שבוע הבא אז אקנה, בטוח יש כבר. הם תמיד מכרו חליפות מעבר 5 ב-100, שזה שווה. מקווה שבזמן שלא ביקרתי שם הם לא התקלקלו.
  • בגלל זה חליפות מעבר קונים בשוק!
    אתן לא יודעות איזו סחורה אני מוצאת שם!
    איכותית, 100% כותנה ובחמישית מחיר...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • הלוואי והייתי יכולה להגיע לשוק!
  • היום אקפוץ לשוק אראה אם כבר הגיעו חליפות מעבר

ואת יכולה גם לתת קפיצה ל"תפוז" - אני לא מתה על הסחורה שם אבל לפעמים בחליפות האלו יש להם מבצע של 4 ב100...
    שנה שעברה קניתי כמה ודווקא הייתי מרוצה...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה מאמי
  • נטלי אחרי שהתעצבנתי על המחירים בסלקשיין הלכתי לאביגדור גם שם שישים שקל חליפה אחת זה ממש מוגזם אני בסה"כ קונה חליפות פשוטות לגן וכמובן צריך כפול בשביל שני ילדים זה יוצא המון

]
    ]
  • האמת שאני תמיד קונה חליפות פשוטות לגן בשוק, עולה לי בערך 15-20 שקלים לחליפה...

תמיד מבצעים יוצאים יקרים יותר
  • נכון, המחירים לפעמים מטורפים
  • המחירים בחנויות האלו קפצו פלאים, האיכות מצד שני נשארה אותו דבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה