ביקורת רופא נשים אחרי קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי יש לי ביקורת 6 שבועות אחרי לידה - והאמת אני בדאון רציני
    אני ממש לא רוצה בדיקה וגינלית - אני בפחדים היסטרים
    אחרי הלידה של להב הלכתי לרופא מסויים (לא הרופא שהיה הקבוע שלי דאז כי הייתי בחיפה ולא בירושלים) - הוא היה כל כך לא עדין, לא רגיש, כאב לי רצח - הרגשתי שהרחם שלי נקרע

9 תגובות
עמוד 1
  • אם את לא רוצה בדיקה ואגינאלית תגידי לו שאת בתולה....
    אסור לעשות בדיקה ואגינאלית לבתולות....

• ליבי, מעולה

• חחח... גדול.....

"שלום ד"ר באתי לבדיקה 6 שבועות אחרי קיסרי אבל אני בתולה אז לא ואגינלית. תודה!"

סיון, אולי תנסי לחפש באינטרנט חוות דעת על הרופא הזה ומה נשים כתבו עליו. אולי תופתעי לטובה.

• חחחחחחחחחחחחחח ליבי הרסת אותי מצחוק
    אני חייבת לנסות את זה - נראה איך הוא יגיב

• אני 6 חודשים אחרי לידה ועדיין לא הלכתי לרופא נשים...
  • היי נשמתי

הפעם אין לי משהו חיובי לכתוב, כי גם אני בזמנו הייתי אצל רופא אחר בבדיקה הראשונה שאחרי הלידה
    וגם לי כאב מאד..
  • מי אמר שעושים וגינלי אני הלכתי לרופא לפני חודש אחרי קיסרי והוא עשה לי רק אולטרסאונד לראות שהרחם חזר לעצמו

• חומד..
    מקווה שתהיה לך חוויה מתקנת ושלא ייכאב לך
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• סיווני,
    לא כל הרופאים עושים בדיקה ואגינלית.
    אחרי הניתוח ברעי הרופא רק ראה את הצלקת ומישש את הבטן... זהו!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה