היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נועם שותה רק סימילאק כל יום בצהריים אני עושה הליכה של כ20 דקות הלוך חזור לגן של להב. אני ולהב מגיעות וכמובן ישר שותות גלונים של שתיה אבל לנועם אני עוד לא נותנת מים. הבעיה היא שהיא צמאה אין לי ספק - כי מהרגע שמגיעים היא פשוט צורחת ונרגעת רק עם הסימילאק. הבעיה היא שמצד שני זה לא הזמן לאוכל, אז היא שותה 20 סיסי ולא מוכנה לשתות יותר - וזה משבש לה את המשך הארוחות לשאר היום.
השאלה שלי אם לדעתכן כבר אפשר לתת לה מים בגיל כזה?
6 תגובות
עמוד 1
את יודעת, גם אני חשבתי על זה... האמת היא שאין לי מושג...
אבל יצא לי עכשיו קצת לבדוק באינטרנט ומצאתי פה תשובה שאפשר לתת מים בכמות קטנה מאוד בין הארוחות...
בנגוד לכל דעות הרופאים אמא שלי נתנה לבני מים מורתחים אולי מרגי שחזרנו הביתה . אני יודעת שפעם היו נותנים חופשי. עד היום בני מת על מים . http://www.holdthatpic.com/
בטח שכן! מאוד חם עכשיו והילדה ני**** מתמ"ל ולא מהנקה! זה מצמיא מאוד!
אני גם הייתי נותנת ומיותר לציין לא במקום ארוחה ומעט
את יכולה לתת בין האחרות מים אבל כמויות קטנות מאוד
בארור שלתת. אין שום צורך בעולם להצמיא אותה, ולפעמים באמת רוצים רק מים...