התלבטות לגבי מים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נועם שותה רק סימילאק
    כל יום בצהריים אני עושה הליכה של כ20 דקות הלוך חזור לגן של להב.
    אני ולהב מגיעות וכמובן ישר שותות גלונים של שתיה
    אבל לנועם אני עוד לא נותנת מים.
    הבעיה היא שהיא צמאה אין לי ספק - כי מהרגע שמגיעים היא פשוט צורחת ונרגעת רק עם הסימילאק.
    הבעיה היא שמצד שני זה לא הזמן לאוכל, אז היא שותה 20 סיסי ולא מוכנה לשתות יותר - וזה משבש לה את המשך הארוחות לשאר היום.

השאלה שלי אם לדעתכן כבר אפשר לתת לה מים בגיל כזה?

14 תגובות
עמוד 1
  • בוודאי שכן... אני נותנת מים מגיל שבועיים...כשהיו כאבי בטן נתתי המון מים עם נענע או מים עם ינסון.

[email protected]
  • לי אמרו בזמנו לא לתת מים בגיל כזה..

אבל בסופו של דבר, כמו בכל עניין, התחושה של האמא היא הנכונה..

ואני חושבת שאם יש לך התלבטות, שמעידה על כך שיש בך צד שכן רוצה לתת לה, וכיוון שיש כאלו שכן נותנות, אז אולי כדאי לנסות..
  • לפי דעתי לא אמורה להיות בעיה.
    אותי גידלו עם מים מגיל 0 (מצד שני צמחתי ל 180, וגידלתי לי בלוני יומולדת צמודים חחחח אולי זה בגלל זה???!!!)

אבל כדי להיות בטוחה תתקשרי לאחות טיפת חלב או רופא הילדים שלך. (או אפשר לנסות במוקד של קופ"ח) הם יגידו לך בודאות.

חם בחוץ אני לא רואה סיבה למה לא לתת מים!
  • אוי, מים, את יודעת שזה נושא כאוב אצלנו

• אני נתתי להם מים, מגיל ממש קטן (לא שעכשיו הם מבוגרים), גם הם צמאים!
  • אני הייתי נותנת במיוחד בימים חמים אלו
    ואת יכולה לקנות לה את התה שומר של היפי

• נטלי על התה שומר בפירוש כתוב מגיל שנה ומעלה.
    לדעתי את יכולה לתת לה מעט מים..מורתחים ומקוררים.
    גם להם חם, גם הם מזיעים.
    בטיפת חלב הרשו לי לתת רק מגיל 4 חודשים...אז הם לא יתנו לך אור ירוק..
    כמו שאמרו לך- לכי לפי התחושה..אם את מרגישה שזה מצבא ולא מרעב אז לדעתי תתני לה קצת..אפילו פחות מ 20 סיסי, שלא יפגע באוכל שלה.
    העיקר להרגיע את הצמא.

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק
  • לתת

• אני כנראה מהדור המיושן אבל לדעתי לא.. היא עוד פיצית בשביל זה.. יש סיכוי למשוך קצת את זמן הארוחה? היא רק בת חודש ולדעתי היא עוד קטנה לזה.. אבל זאת דעתי..(-:
    מעבר לזה שאני הנקתי ככה שאני לא באמת יודעת מה קורה עם סימילאק ומים.. אולי שווה להתייעץ עם האחות של טיפת חלב או הרופא..
    ]

• אני בטוחה שלא תהיה בעיה לתת קצת מים... לא יותר מידי, רק להרטיב את הגרון. נגיד 10 מ"ל?... אולי אם המים קרירים אז יהיה להם אפקט יותר מרווה גם בכמות קטנה?

כשבר הייתה בת 3 חודשים היא לא עשתה פיפי 5 שעות והיה חמסין, אז התקשרתי לשאול במוקד אם לתת לה ואמרו לתת 30 מ"ל.

• לדעתי אין שום בעיה

רק שימי לב שזה לא סותם לה את התיאבון ובא במקום הארוחה
  • שלומית זה לא קשור לרעב זה קשור לצמא
    הילדה יוצאת ל30 מעלות חום במשך 20 דקות בתוך מנשא
    אני מגיעה סחוטה נוזלת כל הדרך, להב כמוני, אז מה נועם שונה?
    ואם כבר יותר גרוע כי בגיל הזה ויסות קור חום זה לא הדבר הכי מפותח אצלם

• גם אני כמו שלומית הנקתי ולכן כשהיה צמא היה שותה
  • אני ילדתי בשיא הקיץ והרופאת ילדים אמרה לי לתת נוזלים בין הארוחות בעיקר עם זה תמ"ל....אני שמה לה את הגרגירי שומר האלה זה גם שתיה וגם מרגיע לה את הבטן...מאז שאני נותנת לה הגזים נעלמו 5555555555555555555555555555....
    היום היא שותה כמעט 100 סיסי בין הארוחות

/link/link_through/1yg9h-101]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה