זה לא קל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אנחנו מנסים כבר 8 חודשים ללא הצלחה. לאחרונה התחלתי לבדוק ביוץ, פעמיים מצאתי (בעזרת הערכה) אך עדיין זה לא מגיע. אני אופטימית מטבעי ובאמת תמיד רואה את חצי הכוס המלאה: אני משוגעת על בעלי יש לנו חיים נפלאים , אבל זה מתחיל להיות לא קל. בהתחלה לא התרגשתי בכלל, פשוט זרמנו עם הניסיונות ולא התעסקנו עם זה כל כך. החודש החלטתי שכדאי להתחיל לבדוק, הפרופי לההורמונאלי שלי תקין ומחר בעלי עושה בדיקת זרע. זה כל כך מלחיץ וכל כך לא נעים (אפילו הקטע של לבקש הפנייה לבדיקות זרע שמסתכלים עליך במבט מרחם (אני "זכיתי" לעשות את הפרוצדורות האלו). ובאמת שעם הזמן , ועם הניסיונות הכושלים והציפייה (למרות שאני באמת לא מהלחוצות) זה מתחיל להכביד. זה מחלחל לאט לאט, והלחץ שיש בעיות , שזה הולך ומסתבך שעוד מעט נסגר ה"חלון זמן" של שנה שבו רוב הזוגות נכנסים להריון טבעי......
    זה מתחיל להיות לא קל......
    מקווה בשביל כולנו שבקרוב מאוד זה יגיע,
    הייתי חייבת לשתף, אוהבת את כולכן ומחזיקה לכולנו אצבעות

רעות
5 תגובות
עמוד 1
  • בובי שלי אני מבינה אותך ואני מאחלת לך יקירתי המתוקה שבקרוב מאוד תיקלטי
    אל תקחי קשה את הבדיקות והרופאים וההפניות זה טבעי כל התגובות שאת לכאורה רואה על הפנים של האנשים הם משהו שאת מדמיינת כי זה משהו פנימי שאת מרדגישה, לא קרה כלום והרבה מאוד נשים וגברים עוברים את הבדיקות הנל היום.

תאמיני לי הכל יסתדר לכולנו תראי עכשיו יולי וקורין נקלטו והן פתחו לנו את המזל

בקרוב מאוד אצלך יקירתי ואצל כולנו

תתעודדי יש לך חיים טובים בעל נפלא כמו שציינת ובכלל החיים יפיפייים
    חייכי הכל לטובה

אפרופו 8 חודשים ניסיון זה הממוצע וזה בסדר לא להתייאש
  • יקירתי, זה כ"כ מובן מה שאת מרגישה... לא זה לא קל...

אבל אנחנו חזקות ויש לנו מטרה ואנחנו נשיג אותה

מאחלת לך להיקלט בקרוב מאוד

והכי חשוב, זה שאנחנו פה אחת בשביל השניה
  • הי רעות,
    אני מחזקת כל מילה של הלן!!!!!!!!!!!!!
    אל תדאגי זה יגיע.. אני מאחלת לך מכל ה שתקלטי במהרה ובטבעיות..
  • היי רעות,

חשוב לי לומר לך כי אני הייתי בבדיקות הביוץ הביתיות 4 חודשים ולא נקלטתי...
    כשהחלטתי ללכת לרופא לבדוק מתי הביוץ שלי התברר כי הבדיקה מראה לי 4 ימים אחרי הביוץ!!!

מה שאומר שהן לא הכי אמינות...

אני ממליצה ללכת לרופא ולבדוק מתי בדיוק הביוץ!

וגם.... אולי לטבול במקווה(לי אישית זה עשה מאוד טוב..)

אגב לא בכל חודש אנחנו מבייצות וזה בסדר וזה טבעי!

תבדקי...

בהצלחה!

• תודה בנות מקסימות
    וקורין זה באמת מפתיע מה שסיפרת, הייתי בטוחה שאם הן כבר מגלות את הביוץ , אז הן מדייקות.... טוב לדעת!
    מקווה שכל הבדיקות יצאו תקינות
    ומזל טוב לשתי ההריוניות החדשות, תפזרו על כולנו אבקה

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה