פסק זמן קצר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףף אני כל כך צריכה את זה......
    פשוט לשכב כל היום (האמת גם חצי יום יספיק).... בלי לרוץ לבי"ס ולגן, בלי לבשל, בלי לשבת על שיעורי בית, בלי לנקות, בלי להעסיק את הילדים, בלי לרוץ לחוגים, בלי לרוץ לכל מיני בדיקות מעצבנות, בלי להרגיש את כאבי הרגליים והגב....... בלי כלוםםםםםםם
    רק לשכב במיטה.... אולי מול הטלוויזיה (כבר שכחתי מה זה...)
    אני מרגישה לא הוגנת שאני מתלוננת, כי אני לא עובדת, אז אמור להיות לי יותר קל מנשים,אמהות שעובדות
    אבל קשה לי מאודדדדד

3 תגובות
עמוד 1
  • יו.... אתמול פתחתי שרשור בדיוק על זה.
    למרות שאני עוד לא במצב שלך, אני בנתיים בוכה שמשעמם לי..
    אבל אני קוראת איזה ספר (אשת חיל אם את מכירה) שמדבר בדיוק על המצב הזה

ואני מתה מפחד מזה.. מלאבד את עצמי בין כל ה"מטלות".

בקיצור, לא הקלתי עליך עם התגובה שלי, אבל לפחות תדעי שיש עוד מישהי שמתחברת
    וכמובן קבלי
  • מאמי אל תדאגי.... את כבר תמצאי איך לא לאבד את עצמך.... כל אחת מוצאת את הדרך שלה.... זה מאוד קשה... יש ימים מטורפים שזה ממש "אין זמן לנשום"..... אבל בסופו של יום, הכל משתלם....
    כולנו מסתדרות.... כי כל אחת מאיתנו, כל אישה ואישה היא בעיניי "אשת חייל".....
    תודה על ה

• מקווה שאת מיישמת על עצמך את מה שאת אומרת לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה