היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשתף במשהו שקרה היום, זה קצת ארוך אז...לבחירתכן לקרוא עד הסוף
אחותי התקשרה ב 2:30 לשאול אותי אם אני יכולה ללכת לבית שלה, כי הבן שלה יצא מבית הספר (כיתה א') והיא מתקשרת והוא לא עונה, מהר נסעתי, שאלתי את השכנים אם ראו אותו, אמא שלי בלחץ יצא מהעבודה (היא עובדת קרוב), ואז שכנה שלה אמרה לי שהיא ראתה את הילד אצל חבר (פספס את התחנת אוטובוס והלך לבית של חבר) הילד גר ברחוב של ההורים שלי, אבל אמא שלי עשתה משמרת צהריים אז היא לא הייתה בבית.
בסופו של דבר מצאנו אותו.
ועכשיו לנס, אחותי נלחצה ויצא מהעבודה רבע שעה קודם, בדרך ככל יוצאת ב 3:00, אז היא יצא רבע ל... עכשיו בעלי התקשר אלי ואמר לי שהיה פיגוע בכביש אצלנו, הפיגוע היה בסביבות רבע לארבע, זאת השעה שאחותי עוברת בכביש, אם היא לא הייתה יוצאת מוקדם יותר, אם הבן שלה לא היה "נאבד" יכול להיות שהיא הייתה נתקלת ביריות, או נתקעת באזור הפיגוע.
אני יודעת שלכל דבר יש סיבה ושהכל לטובה, אבל לדעתי זה יהיה הנס הפרטי של המשפחה! מי שיגיע עד לפה, מאחלת לכולם שנה טובה מלאה בניסים גם פרטיים וגם לכלל עם ישראל!!! רותי
17 תגובות
עמוד 1
וואוו!!! המושג השגחה פרטית ממש בא לידי ביטוי!!
מזל שהכל נגמר בשלום
תודה לאל!!!!!!!!!!! בהחלט לכל דבר יש סיבה.... איפה היה פיגוע? מה קרה?
השגחה משמיים... אין לי משהו אחר לומר... יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
היה פיגוע ירי בכביש המחבר בין כפר סבא לקרני שומרון (כביש 55) ליד אחד הכפרים, ברוך ה' היה רק פגיע ברכוש ולא בנפש, יש פה הרבה מתיחות בימים האחרונים, סביב הכרזת מדינה פלסטינית ומאוד מרגישים את הלחץ. רותי
וואווווווווווווו
בהחלט השגחה עליונה
את יודעת שגם לנו היה מקרה דומה?
נסענו לאיתמר, אח של בשן גר שם בעבר, בדרך האוטו שלנו נתקע. קראנו לגרר ובינתיים קראנו לאח של בשן שיבוא לקחת אותנו כי היה כמעט שבת. באמצע הדרך אלינו, בחווארה, זרקו לו אבן על החלון. מזל שהיה לו רכב עם חלונות ממוגני אבנים.
אם אנחנו לא היינו נתקעים, היינו מגיעים באותו זמן לחווארה. ולנו לא היה חלונות ממוגנים!!!
איזה מזל!
בהחלט נס משמיים בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
טלטול היה לכן מזל, אבן על חלון זכוכית זה בכלל לא נעים! יש מי ששומר עלינו מלמעלה!
רותי
ב"ה שהכל נגמר בשלום
איזה נס
תודה לאל שהילד נמצא ותודה לאל שלא קרה כלום לאחותך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה לאל העיקר שכולם בסדר
וואו מצמרר! ממש נס!
בהחלט הכל רשום מלמעלה, ברוך השם שהכל בסדר
וואו תודה לאלוהים! לא ינום ולא ישן שומר ישראל! אמן וכל המזימות שלהם לא יצלחו! ואלוהים ישלח מורך בלבבם של הרשעים