מפחיד... :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתה לי עכשיו פגישה עם המחנכת החדשה של מיכל.
    מיכל עלתה ל - י', ויש לה מחנכת חדשה שלא מכירה אותה, וזו הייתה פגישה כזו, של תחילת שנה.
    טוב, אז היה נחמד מאד, והמחנכת מאד נחמדה...
    התחלנו לדבר קצת, והיא שאלה אותי מה מיכל אוהבת, ומה התחביבים שלה...
    ואני סיפרתי שהיא קצת כותבת (סיפורים), וקצת מציירת, ואוהבת מאד מתמ', ומנגנת בחליל... והרבה בפייס' - דרכו היא בקשר עם חברים/חברות מביה"ס...
    ואז היא "פתחה לי קצת" את העיניים, והתחילה לדבר על הסכנות שבפייס'...

היא הזמינה אותי לבוא ולשמוע הרצאה של שוטר/חוקר משטרה שחוקר הרבה מקרים של abuse דרך הפייס', והתחילה לספר לי על כל מיני מקרים שקורים, שבהם בני ובנות נוער מסתבכים במפגשים מסוכנים עם אנשים מפוקפקים שהכירו דרך הפייס'...
    היא המליצה לי קצת לבלוש אחרי הקשרים שהיא יוצרת בפייס, עם מי, מתי, ומה היא כותבת בקיר שלה ומה כותבים לה...
    ופתאום - רצים לי כל מיני סרטים רעים מאד בראש... ואני ממש מפחדת...
    ה' שישמור - איזה פחד ה' היום עם הפייס' הזה, כשבני הנוער מסתגרים שעות בחדר שלהם ולך תדע מה הם עושים שם, דרך המחשב...
    אני יודעת שרובכן הגדול ממש לא בשלב הזה, ואולי לא מבינות את הפחד הזה - וזה בסדר! רק רציתי לשפוך את הפחד ה(כמעט) גדול ביותר של מי שיש לו מתבגרת מסתגרת בבית...

13 תגובות
עמוד 1
  • דודה שלי היתה באסיפת הורים השבוע והביאו מישהו שהרצה להם על העניין
    באמת מפחיד!!!

• מפחיד

• לצערי אני מכירה את הנושא ממש כי אני מתעסקת עם נוער..
    בחורות היום מפרסמות תמונות שלהן שה' ישמור, הן בחיים לא היו הולכות ככה ברחוב, אבל מאחורי מסך הכל יותר קל..
    עושים היום הרבה דבריים דרך הפייסבוק, חרם כיתתי, פרסומי פאדיחות וירידות על חבר'ה וגם אביוז.. ממש כך..
    שוב- מאחורי מסך יותר קל להתפתות ולפרסם ואח"כ נופלים בפח.
    מאחורי מסך הרבה יותר קל לכתוב דברים שלא היית אומר למישהו בפנים, יותר קל לרדת על מישהו..
    בני הנוער לא תמיד חוסמים את הדפים שלהם, יש מתחזים ויש סיפורים לא עלינו..
  • מפחיד
    ההורים חייבים לדעת מה קורה עם הילדים שלהם
    ולא לתת לילד לרבוץ שעות בחדר עם דלת נעולה

• טוב,
    אז אין שום קשר ל"ילדה טובה", ובטח ובטח ובטח (!!!!!!!!!!!) אין שום קשר קלוש שבעולם לצורת לבוש כזו או אחרת!!!!!!!!!
    זה כמו שתגידי כי ההיא נאנסה כי היא "לבשה מיני וחולצת בטן"
    שזה, יקירותיי - טיעון רחוק מהמציאות כרחוק שנות אור!!!!!!!! (טיעון שוביניסטי, חשוך, קדמוני ושייך לתרבות רחוקה שכבר כמעט ואינה מתקיימת עוד בימינו)

ורק לעשות דברים ברורים, ולמען הסר ספק:
    מיכל לא פרסמה מעולם תמונות שלה בפייס'. כתמונת פרופיל שלה יש תמונת חיה כלשהי, אם אני לא טועה - חתול.
    מיכל לומדת במגמת מתמטיקה-פיזיקה-כימיה, 5 יח' אנגלית, בכיתת מופת, תחביביה הם קריאת ספרים, פתרון בעיות במתמ', ציור וכתיבת סיפורים. היא שונאת יציאות והבילוי המועדף עליה הוא חוג התעמלות במתנ"ס.
    זה מספיק "ילדה טובה"?...?...? אני תוהה ביני לביני...
    ועדיין, עם כל הצער והכאב -
    סכנה ממשית, אמיתית ומציאותית מאד תקפה לגביה, כמו לכל בת/בן נוער אחר שחשוף לפייס' בחיי היום יום שלו:
    איך?...
    ככה:
    נניח שהיא מפרסמת (ופרסמה) בפייס', שהיא אוהבת לכתוב סיפורים קצרים. נניח שקורא את זה איזה סוטה/פדופיל חובבן שמחפש טרף קל.
    נניח שהוא כותב לה: "באמת?... את אוהבת לכתוב?... גם אני... אז בואי תכתבי לי משהו... או תשלחי לי משהו שכתבת..."
    ונניח שהיא מתפתה לפתיון המושך, ושולחת לו משהו שהיא כתבה.
    ונניח שהוא כותב לה בחזרה שהיא כותבת "מדהים", שהיא "כשרון מעולה", ושהוא "מוכן לעזור לה לפרסם את מה שהיא כותבת".
    ונניח שהיא קונה את זה.
    ונניח שהוא כותב לה שבשביל זה הוא צריך את מס' הטל' שלה... את הכתובת שלה...
    ונניח שזה ימשיך להתפתח מפה, לכיוון ממש ממש ממש, אבל ממש - לא טוב.

ככה זה קורה.
    ואין שום צורך בפרסום תמונות בבגד ים, חוטיני, חולצת בטן או בגד גוף נוצץ...
    ואין גם שום צורך להיות "ילדה רעה שמסתבכת בשטויות".
    זה קורה בעיקר לילדות טובות.
    שלא מסתבכות בשטויות אף פעם.
    והולכות עם אמא שלהן פעמיים בשבוע לחוג זומבה במתנ"ס.
    כל מה שצריך זה להיות בת 15 שיש לה תחביב כלשהו, וחיבור לפייס'.

ובגלל זה - זה כל כך כל כך כל כך מפחיד, goddamnit!!!!!!!!!!!

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מפחיד
  • באמת מפחיד!!!
    יש כל מיני הגדרות בפייסבוק
    שלא יאשרו גישה לתכנים שלה אלא רק לחברים שהיא מאשרת!
    אה וכמובן לא לאשר מישהו שלא מכירים
  • שרוני לא התכוונתי שזה ייצא כך!
    התכוונתי שמאחורי המסך אנחנו לפעמים מרשים לעצמנו קצת יותר.. זהו!
    יא ווארדי מפה ועד להאשים מישהי באונס של עצמה..

• סרט קוראים "אמון" ואני ובעלי יצאנו עם דמעות .
    יש המון סכנות , ואין מה לעשות צריך להיות עם יד עלהדופק.
    בהחלט מפחיד..
  • מפחיד אבל אני סומכת על הילדים שלי, אין מצב שהם יפגשו עם כל מיני אנשים דרך הפייס
    מקווה ומאחלת שאף אחד לא יחווה דבר כזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה