חלבון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר
    אני בשבוע 36 ועשיתי בדיקת חלבון שיגרתית מפני שהרופאה שלי נותת לי לעשות כל שבוע בדיקת חלבון לחץ דם ומשקל עקב כך. שיש לי קצת לחץ דם גבוהה לדעתי בגלל המשקל אני סובלת מעודף משקל מאז ומתמיד ובבדיקת חלבון האחרונה יצא לי
    ליקרוציטים ++
    חלבון+
    דם+
    לצערי הרופאת נשים שלי לא נמצאת ורופא אחר אמר שאין מה לדאוג יכול להיות שיש חלבון ודם בגלל חוסר שתיה ועשה לי אולטראסאנד תקין ואני מרגישה את העוברית טוב האם אני צריכה לדאוג לדעתך? חשוב לצין שהלחץ דם היה תקין
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

סביר להניח שהוא צודק
    אני הייתי מודד שוב ל"ד, חוזר על בדיקת השתן ובמידה ומשהו לא תקין (מבין שתי הבדיקות החוזרות) - ממליץ לגשת למיון לבדיקות דם.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה