שאלת עוגות חשובה..(-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום נהיה לי חשק להכין (פחות לאכול כי הדיאטה תיהרס) עוגת פירורים שבעלי אוהב.. אבל תמיד הייתי מכינה עם ג'לטין ועכשיו שמתי לב שאין לי בבית.. ראיתי באינטרנט מתכונים של עוגת פירורים בלי ג'לטין.. השאלה היא כזאת: מישהי פעם הכינה בלי ג'לטין? איך זה יוצא בלי? או שהשאלה היא אם לרוץ לסופר ולקנות ג'לטין..?
    ]
9 תגובות
עמוד 1
  • אני מכינה רק בלי ג'לטין... לא סובלת ג'לטין, את התחושה שלו בפה ואת טעם הלוואי הזה

• אני תמיד עושה עם פודינג אבל השאלה אם העודה לא תהיה מים או תיפול בלי הג'לטין?
    ]
  • הי,
    למיטב נסיוני וגם מה שידוע לי אצל אחותי- העוגה לא תיפול.
    אתמול דווקא הלכתי לבקר אותה (כי היא ילדה תינוקת מהממת
  • סבבה אני אנסה.. תודה רבה..
    ]
  • אני הכנתי שישי שעבר אחת ללא ג'לטין.
    יצא אחלהההההההההההההההההה

עשיתי לפי מתכון שיש על הקופסא של האינסט. פודינג וניל
  • על הקופסא יש מתכון עם ג'לטין.. מצאתי באינטרנט מתכון בלי ג'לטין והאמת- זה בדיוק אותו הדבר רק בלי ג'לטין.. פשוט פשוט (אין עוגה פשוטה ממנה והיא אחת העוגות הכי טעימות לדעתי..)
    ]
  • מעולם לא עשיתי עם ג'לטיכס ולעולם עד קץ הימים לא אכין עם ג'לטיכס
  • זה יפה שהכנסת חיבוק אחרי המשפט האחרון.. גברת פלוקי אז אני עושה בלי אבל את ממשיכה את השיחה מהפייסבוק.. חחחח לא רוצה לפתוח את זה..ממש!!!! את בדיוק כמוני מחכה לזה ולכן ה-"למההה אווףףףף" שלי הוא היה גם בשמך!!!!
    ולגבייך- אני ברוגז והפעם לא סולחת.. ולכן- בעעעעעעע (אין לי מה לומר עוד)
    ]
  • חודש הסליחות והרחמים... את בטוחה במה שאת אומרת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה