אז קורין ויולי איך אתן ? יש לכן תופעות כלשהן ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
18 תגובות
עמוד 1
  • בננות איפה נעלמתן ?
  • סורי הלן, לא שמתי לב להודעה...
    התופעות שיש לי הן פיפי כל שעתיים בערך...
    כאב (לא היסטרי) בחזה, אבל בעיקר כאבי בטן.. (כמו לפני מחזור)... מן לחץ בבטן התחתונה....
    היום גם קמתי עם כאב גב (לא יודעת אם זה קשור).
    בת כמה את הלן?

• הלן אני רוצה לספר לך מאמי שיום חמישי הייתי אמורה לקבל והייתי באילת (עשיתי הפתעה לבעלי ליומולדת..) ואמרתי לעצמי הפעם אני לא עושה בדיקה ביתית.
    התחילו לי כאבי מחזור מטורפים הפרשות מדי פעם...שנותנות תחושת מחזור..(ממש כמו זרימה קטנה...)כאבי חזה שראיתי כוכבים..
    ממש חיכיתי למחזור וכל שנייה הייתי בשירותים בודקת אם קיבלתי..
    כשחזרנו הביתה אמרתי לעצמי אני אבדוק מחר בבוקר עם השתן הראשון...יצאו שני פסים הכי ברורים שיש..(בדרך כלל אי בודקת על היום שאני אמורה לקבל ומתאכזבת..)
    מאז יש כאבים (מחזור/ביוץ) לא רציני אבל יש...אני קצת משלשלת כבר שבוע והרופא אמר שזה טבעי..
    וכאבי חזה שפחתו אבל עדיין קיימים...וכמובן שתן כל שעתיים שלוש שנמשך חצי שעה....חחח

אם לא הייתי ברופא הייתי אומרת שאני עכשיו במחזור התופעות אותן תופעות!
    מה שכן יומיים לפני המחזור יוצאים לי חברים על הפנים עכשיו הפנים חלקות כמו טוסיק של תינוק!

מעבר לזה....אני בעננים!
  • אז הנה אתן חמודות שלי

יולי לשאלתך אני בת 27

קורין חמודה שלי אחלה מתנה

איזה כיף אני שמחה בשבילכן מעומקי ליבי

אני ביינתיים לא קיבלתי ויש לי כאבים מוזרים היום התחיל לכאוב לי באזור הכליה השמאלית קרוב לגב מוזר מאוד, אתמול בערב ממש היו לי כאבים בבטן תחתונה והרגשתי זרימה הייתי בטוחה שהתחיל מחזור ורצתי לשרותים לשים תחבושת גדולה אבל לא זו היתה הפרשה.
    לי למשל לא כואב החזה למקות שלפני מחזור כן בדרך כלל כואב( הוא כאב לי שבוע שעבר) ויש לי פנים וצוואר עם פצעים כמו לפני מחזור
    קיצר לא יודעת מה נסגר מחכה שמשהו יגיע
    אולי זו ה שביקרה חחחחחחחחחחחחחחחח
  • יוווואאוווווו הלן איך את יכולה להתאפק???
    תעשי בדיקה כבר!
    אני הייתי מתחרפנת
  • הלן, שכחתי לציין שלפני כמה ימים גם לי היו כאבים בכליה... (לא יודעת אם יש קשר)..
    וגם יצא לי חצ'קון על הלחי ... חחחח

• את באיחור הלן?
  • אגב,
    יולי עשית כבר שוב בדיקה?
    למה לא הלכת לרופא אני ישר הלכתי לרופא לקחתי הפנייה ויום למחרת הייתי אצלו כדי לאמת את התוצאות...

ממליצה לך...

כך לא תהיי בספקות!
  • חחחחחחחח נשנוש מצחיקונת
    אמרתי שעשיתי בדיקה ביום שני או שלישי לא זוכרת מתי זה היה ויצא רק פס אחד וגם לא ברור ואולי הבדיקה לא נכונה ופגומה ואולי זה סתם איחור.
    המחזור שלי ב 3 חודשים האחרונים היה בטווחים של 28 עד 35 יום אז למה לרוץ לבדיקות אולי בכלל היה ביוץ הרבה יותר מאוחר ממה שאני חושבת וזה לא יראה כלום. מחר יעברו 35 יום מאז המחזור האחרון נראה מה יהיה ביינתיים הכאבים בבטן פסקו להם
    אני אחכה לשבוע הבא ואם לא אקבל לקראת סוף השבוע אלך לבדיקת דם

יאללה חסידונת תבואי תבואי

לראש השנה מגיעות לכולנו חדשות טובות
    אני מרגישה כל כך טוב עם עצמי לקראת השנה החדשה
    כבר יותר מחודש אני קוראת את התפילה שקרין קראה - נשמת כל חי
    אני גם קוראת תהילים קכז+קכח
    אתמול תרמתי 100 שקל לעזר מציון
    והדלקתי נרות יום שישי ואני מרגישה כל כך טוב עם עצמי אני לא יכולה להסביר לכן
    ואני רוצה לציין שאני ממש אבל ממש ממש חילונית

• וואלה את יודעת מה עוד מעניין שלפני איזה שבועיים גם היה לי כאב כזה אבל ממש ממש חזק ליד הכליה
    חשבתי שזה הגב לא הבנתי כי לא הרמתי כלום ולא עשיתי שום דבר כזה זה היה מן כאב כזה בלתי נסבל היה כואב לי ללכת ולנקות בכלל התחרפנתי והזעתי מכאב ואז בלי שום הודעה זה פשוט נמוג לו ועבר
    אני לא הבנתי מה נסגר אמרתי לעצמי בטח שריר והמשכתי בחיים
    היום הופיע לי כאב דומה אבל לא חזק כמו קודמו

לגבי הפצע על הלחי שלך חחחחח הלוואי
    לי יש כמה כאלה על הלחי, כמה טובים ולא יפים על הצוואר וגם אחד השתחל לא לחזה חצוף!! ממש הצפה ופתאום יצאו לי המון קומודים ( נקודות שחורות)
    אני מחכה למחזור כדי ללכת אחריו לקוסמטיקאית ( או בעצם אני לא מחכה לו חחחח)

קורינוש אם להסתכל על החודש הקודם כשקיבלתי אחרי 28 אז אני כבר באיחור אבל מכיוון שכמו שרשמתי ב 3 חודשים אחרונים זה היה בין 28 ל 35 יום אז לא בטוח
  • מה עם ללכת למקווה?
    זה עושה נפלאות ושמעתי לא מעט סיפורים על בנות שנקלטו אחרי שטבלו
  • למקווה אני לא הולכת אבל אני אשקול זאת
    אני עושה את מה שבא לי עמוק מהלב ומהנשמה, בואי נגיד שיש מי שלא יאהב את מה שאני אגיד אבל אני מאמינה בדרכי שלי וטוב לי איתה
  • אני החודש הזה הלכתי למקווה ונקלטתי!

פלאים בנות!

המחזור שלי גם לא סדיר בין 33-34 יום ודווקא החודש יום הביוץ היה כשהלכתי למקווה משמע מחזור של 28 יום!!!

הכל זה מלמעלה!!

ממליצה מאוד על המקווה...גם אני מאוד חילונית ומדליקה נירות וקוראת נשמת כל חי!

פלאי פלאים!
  • אני מסכימה איתך ושלא תחשבי חס וחלילה שאני מנסה להטיף לך או משהו....
    אני מאמינה מאוד במשפט "איש באמונתו יחיה"
  • הלן.................... הקב"ה אומר פתחו לי פתח כחודו של מחט ואני אפתח לכם פתח כפיתחו של אולם... לא אוסיף יותר..אני מכבדת כל אחת בדרכה . ואני שמחה לשמוע שזה עושה לך טוב---- לא סתם אני דתיה אני נהנת מהחיים האלה!!
  • אני בכלל לא "בעולם החרדי" אני לא מוצאת כל קשר ביני לבין העולם הזה...

אני כמו הלן, עושה מה שאני מרגישה.

הלכתי החודש למקווה אני מדליקה נירות שבת אני לא מדליקה בבית אש בשבת..

מאמינה בדרך שלי...אבל מאמינה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה