סכרת הריון וחולשה מעל חודש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בשבוע 32+3 בהריון שני כאשר בהריון הראשון הייתי עם סכרת הריון וכל מה שמסביב (צירים מוקדמים ודינמיקה צווארית..) בהריון הנוכחי "נכשלתי" בבדיקת 50 ג' יצא 181 ובהעמסה של ה100 היה ערך אחד פתולוגי (185 לאחר שעתיים) ואחד נוסף מאוד גבולי(176 לאחר שעה) והשאר תקינים (צום- 80 ואחרי שלוש שעות- 75).
    הרופא שהיה לי ממש לא התרגש ואמר שזה כלום ולא התייחס כלל לכל מה שהיה בהריון הקודם, למזלי עברתי רופא ומרפאה כי ממש לא אהבתי את החוסר יחס וזלזול והרופא החדש ביקש שאני אעקוב אחרי הסוכר 6 פעמים ביום ואכן לאחר כל ארוחה יש חריגות 163,138,127... ולפני הארוחות ממש נמוך סביבות 77 בדר"כ.
    בחודש האחרון אני מרגישה כמעט כל הזמן חולשה וסחרחורות והיו גם צירים והתחלה של דינמיקה צווארית היו לי גם לחצים בחזה וטשטוש ראייה והגעתי למיון 3 פעמים ובדקו הכל, אפילו הייתי אצל קרדיולוג ועשיתי אקו לב ואקג, אני במנוחה מתחילת החודש בבית ועדיין הכל ממשיך).
    כל הזמן הזה אמרתי להם שאין לי סכרת כי זה מה שהרופא הקודם אמר לי, יכול להיות שכל זה בגלל הסכרת ושאני לא מאוזנת?
    ושבמיון חייבים לדעת את זה והטיפול הוא שונה?
    אני די חוששת כרגע כי אני כבר בשלב מאוחר והכל התגלה רק עכשיו...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הגישה כיום הולכת ומשתנה ומקובל להתייחס גם לערך אחד פתולוגי כסכרת, על אחת כמה וכמה כאשר יש ערכים לא תקינים כפי שאת מתארת לאחר הארוחות. לדעתי, את זקוקה לטיפול/דיאטה להורדת רמות הסוכר וכמה שיותר מוקדם יותר טוב.

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה