איפה ללדת? עזרה בבקשה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי לידה לא מוצלחת (בלשון המעטה) בעין כרם,
    אני לא מצליחה להחליט איפה ללדת.
    חשבתי על תל השומר וביממה האחרונה קראתי דברים איומים עליו

13 תגובות
עמוד 1
  • מיכל- גם אני ממודיעין (איך זה שחשבתי שחוץ ממני וממיטל אין פה עוד בנות ממודיעין?)
    ואני מתכוונת ללדת בליס (איכילוב).
    אני רואה שאת כבר בשבוע מתקדם, ואני לא יודעת אם יש לך כ"כ זמן לסיור,
    אבל אני הייתי בסיור והתרשמתי דווקא לטובה, ובכוונתי ללדת שם...

החלטתי על הבי"ח הזה מהמלצות של הרבה בנות (לאו דווקא בפורום)
    למרות שגם דברים שליליים תשמעי עליו בטוח.

בהצלחה!!

• הייתה לי לידה רגועה מכל הבחינות בבלינסון.
    גם האוכל טעים וגם הצוות נחמד. היה לי מיילד מקסים-מקסים, חייכן ותומך ותמיד היה צוות זמין שבא לראות מה שלומי בזמן שחיכיתי עם זירוז שתהיה פתיחה מלאה.

• ילדתי בתל השומר ואני אלד שם ב"ה בעתיד.. אין לי מילה אחת רעה עליהם.. הלידה שלי הייתה ארוכה וקשה והצוות היה סובלני ורגועה והמיילדת כל שעה נכנסה ועשתה לי עיסוי בפירינאום (דולה) והדריכה והרגיעה.. ואחרי זה היחס בתינוקיה וההסברים, הקבוצות תמיכה והקבוצות הנקה והאכלה.. מדהים והכי חשוב- החדרים החדשים (מי שרוצה ביות) הם מדהימים.. הם חדשים ויש רק 2 בחדר עם מזגן לכל אחת וחלון ענקי בחדר.. יש הפרדה של וילון שתמיד סגור בין הבנות, יש אמבטיה ענקית ומרווחת והחדר עצמו ענק.. יש ספות שנפתחות למיטות בשביל הבעל והבדיקות והרופאים.. אין לי מילה אחת רעה.. ממליצה בעיניים עצומות..
    הבעיה היחידה זה שצריך להגיע אליהם מוכנים ללידה כי הם מלאים בלידות (יש שם 2 מהפרופסורים המובילים בארץ אז הרבה סיבוכים בהריון מגיעים אליהם) ולכן, אם את לא בשלה ללידה הם נותנים לך להסתובב עוד בבית החולים או שולחים הביתה..
    ]
  • מיכל,
    סליחה שאני קוטעת אבל למה היה לך רע בעין כרם?פשוט חשבתי אולי ללדת שם..
  • בוקר טוב,
    טני יודעת שלא התלבטת לגביו אבל אחותי ילדה באסף הרפוא והיא מאוד מרוצה משם. מבחינת הטיפול, מבחינת הרופא שטיפל והמיילדת

• ילדתי בליס,
    ויש לי רק המלצות חמות על הכל.
    על הלידה, חדר לידה המיילדות והרופאים!!!
    על הצוות הנפלא במחלקה ובילודים!
    המלצה ממש ממש חמה על ליס!
    גם הפעם אני יולדת רק בליס!
  • מ שחושבת ללדת בירושלים בשערי צדק

• בילבלתן אותי עוד יותר...

• אני ילדתי בבלינסון והיתה לי חוויה מעולה
  • וואו נשמע שהיה לך ממשו גרוע שם..אני לא הייתי חוזרת
  • ומה עם אסף הרופא?
    אני ילדתי שם והיה אחלה
  • אני ילדתי בעין כרם- וגם החוויה שלי הייתה די שלילית

אבל מהסק שגם נאי עשיתי- הבנתי שהמון תלוי במזל- על איזו משמרת נפלת, כמה היה עמוס באותו יום, כמה הלידה שלך הייתה קשה וכ"ו

לי נראה שאין בית חולים עדיף, שהכל מאוד מאוד תלוי בנסיבות.

• מצטרפת לאלה שילדו בבלינסון וממליצה!
    השהות אחר כך במחלקה עברה לי כ"כ טוב, האחיות היו ממש קשובות וממש נחמדות, חוץ מזה שיש את כל הקורסים האלה למתחילות, איך לקלח את התינוק ואיך להניק- שזה היה נורא כיף

אבל, בלידה ה1, שהחדרי לידה היו מפוצצים, המיילדות שוכחות לפעמיים לעבור ולבדוק מה המצב, ככה שיצא שהייתי צריכה להריץ את בעלי לחפש אותה כדי שתבוא לבדוק אותי כי כנראה היא לא שמעה את הצרחות שלי.... חח

לידה קלה בע"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה