מצאתי לעצמי עיסוק לחופשת לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא סיפרתי פה, אבל הבניין שעברנו לגור בו זה פשוט מזבלה
    זה ג'יפה שאין לתאר
    שנה לא היה פה ועד בית
    לא שילמו חשבונות חשמל
    לא ניקו (כן כן תדמיינו איך נראה בניין שלא ניקו שנה = אם לא תצליחו תשאלו את ירדן וליאת הן יספרו לכן)
    המקלט לאף אחד אין אומץ לרדת לראות בכלל
    במקום גינה יש לנו פה עשביה
    טמבור יכולים להוציא דגם חדש של צבע שמבוסס על הקירות בחדר מדרגות

בקיצור אין לי מושג איך אנשים מסוגלים לגור פה - אני אישית גרה פה חודשיים ופשוט לא מסוגלת יותר - עולה במדרגות ובא לי להקיא. אני לא נותנת ללהב לגעת במעקה או בקירות אפילו - שלא נדבר על לשבת לחכות לי על המדרגה - משהו שהיא מאוד אוהבת לעשות

14 תגובות
עמוד 1
  • כמה שאני גאה בך!!!!!!!!!!!!
    לקחת יוזמה ולהיות אקטיבית.

ראיתי משהו מאוד נחמד בבתים-משותפים:
    פח,שיש עליו שלט: "לניירת בלבד" (לכל-הדואר/פרוספקטים שמתאספים), ליד התיבות-דואר.

אחה"צ-אחד לאסוף את הילדים ולאסוף את הזבל בחצר..כ"א מקבל ארטיק-קרח הכי פשוט..אפשר גם להכין בבית.

לנקות את המיקלט ואולי למצוא שם ספה וכו',שניתן לשבת בכניסה לבניין בחצר..
    ולגבי חמותך....נווווווווווו,מה לעשות?! היא חייבת להגיד משהו תמיד..כמו מרבית החמות אצלנו כאן בפורום

• קודם כל שאפו.
    שנית לחסוך עלויות כי בהתחלה הכל יקר, כלומר כשמתחילים מאפס והבניין דורש המון עבודה.
    אז לעשות מגבית ראשונית ומכובדת מכל דייר, לגייס ידיים עובדות...
    כל גבר ואישה
  • אור ומאלית, לא או ומעלית...
  • מאמי באמת כל הכבוד על היוזמה בהחלט צריך אומץ לדבר כזה

• פשששששששש , סיון ! יש לך עתיד

• סחטיין על הפרודוקטיביות!!
    אפשר לברר בחברת ניקיון כמה יעלה ניקיון יסודי חד פעמי ולסייד בעצמכם. שילוט מעודכן לתיבות דואר, פחים לפסולת ולנייר, מראה בכניסה, לשתול צמחים זולים או לשים עציצים בכלים שקשה לגנוב (מחרס למשל). דשא זה יקר, אפשר לשים חצץ צבעוני - אזור שחור, אזור חום... קונים במשתלות נראה לי. להסכים שבנוסף לניקיון פעם בשבוע כל דייר אחראי לנקות את הסביבה הסמוכה לדלת שלו על הדרך, כשמנקים בבית.
    בהצלחה!
  • אני מתה על פרויקטים כאלה..כיף שהדיירים קיבלו את ההצעה שלך.
    לדעתי באמת שכל אחד יתן מה שיכול.. מי שיודע לצבוע שיצבע..תמונות שזרוקות אצל כל אחד בבית ומחכות לקיר פנוי- לתלות במסדרון.לצבוע מחדש את תיבות הדואר .לגבי הדשא הוא באמת יקר..החצץ שהציעה ניקול לדעתי זה רעיון טוב.. אבל הכל תלוי בתרקיב שאתם מוכנים לתת ובגודל החצר שלכם..אולי אפשר דשא סינטטי שהוא בתחזוקה השוטפת אמור להיות יותר זול וגם חד פעמי.

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק
  • אין עלייך!! מאמי את מנהיגה בנשמה שלך

• סיוני, ממש כל הכבוד
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• סיון, כל הכבוד!
    אני רוצה לראות תמונה לפני ואחרי
  • אז למעשה אני צריכה לברר על:
    נקיון לבנין - יש

• לגבי המקלט - הדלת בהחלט באחריות פיקוד העורף. הסירחון,, זה כבר הבנין

המכסים ליס והוט, בחנות חומרי בנין.

הרעיון לשתילה - מ ע ו ל לה

• את מתארת את מה שהיה אצלנו בבניין!

גם אני לקחתי יוזמה והפכתי לועד בית, זו עבודה קשה אין ספק.
    הבעיה אצלנו שלא כולם משלמים וקשה לרדוף אחריהם וגם קצת לא נעים לי..
    בימים האחרונים אני מרגישה שבורחים ממני במדרגות כי פוחדים שאגיד משהו לגבי הכסף.
  • מאמי כל הכבוד שיש לך זמן להתעסק בזה....
    כמו שאמרתי לך אתמול הטיפ הכי גדול שיש לי לתת לך זה לגבות את התשלום השנתי מראש ככה את רגועה יודעת שאף אחד לא ידפוק אותך בתשלומים ואז אם נשאר עודף מחזירים לכל הדיירים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה