היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא סיפרתי פה, אבל הבניין שעברנו לגור בו זה פשוט מזבלה זה ג'יפה שאין לתאר שנה לא היה פה ועד בית לא שילמו חשבונות חשמל לא ניקו (כן כן תדמיינו איך נראה בניין שלא ניקו שנה = אם לא תצליחו תשאלו את ירדן וליאת הן יספרו לכן) המקלט לאף אחד אין אומץ לרדת לראות בכלל במקום גינה יש לנו פה עשביה טמבור יכולים להוציא דגם חדש של צבע שמבוסס על הקירות בחדר מדרגות
בקיצור אין לי מושג איך אנשים מסוגלים לגור פה - אני אישית גרה פה חודשיים ופשוט לא מסוגלת יותר - עולה במדרגות ובא לי להקיא. אני לא נותנת ללהב לגעת במעקה או בקירות אפילו - שלא נדבר על לשבת לחכות לי על המדרגה - משהו שהיא מאוד אוהבת לעשות
11 תגובות
עמוד 1
סחטיין עלייך! כל הכבוד!!!
הכל טוב ויפה כשמדברים - השאלה אם בקטע של התכל'ס - שתגיעי לגבות ועד לא יעשו לך פרצופים.
עד עכשיו אף אחד לא שילם - וזה היה נוח לכולם, למה שישלמו עכשיו?
לי אין סבלנות לדברים האלו - שיהיה בהצלחה....הייתי גובה מראש ל-3 חודשים ומתחילה למצוא ספקי ניקיון ותחזוקה. מי משלם את החשמל למדרגות? או שאין לכם?
שנה לא שילמו וחברת חשמל לא ניתקו דווקא כבר אתמול דיירים הביאו כסף סיכמנו שגובים עבור חודשיים בהתחלה, ואחר כך נתחיל לגבות שוטף
ובאמת אין לי מושג למה פתאום בא לי הג'ננה הזה - כי בדרך כלל גם לי אין סבלנות לדברים האלה
לא חדש לי מה שאת מספרת בכלל
כל הכבוד!!!
וואו כל הכבוד! איזו יוזמה! תראי, בטח עכשיו אנשים קצת מתבאסים לשלם, אבל ברגע שרואים תוצאות זה כבר נראה אחר לגמרי!
תתחילו מלדאוג למראה נורמלי לבניין - לדאוג לצבע ולניקיון שוטף... וכמובן לתשלום חובות - תראי איך אפשר להגיע להסדרים...
בהצלחה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
כל הכבוד לך
גם אני גרתי בבנין דיי גיפה וכשאבא שלי צבע לי את הבית הוא ביוזמתי צבע את כל חדר המדרגות והכניסה לבנין.
מישהו תמיד צריך להתחיל לעשות משהו בתקווה שיצטרפו עוד אנשים טובים באמצע הדרך ...
שיהיה לך המון המון בהצלחה ותשתפי את הדיירים בכל
שיהיה בהצלחה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לגבות כמה חודשים כדי לשלם חובות . מאוד מומלץ להיות חברים באגודה בתרבות הדיור זה אולה איזה 3 ש"חמכל דירה בחודש ואז יש לך הגנה משפטית ואת יכולה לתבוע את עלו שלא משלמים דרכם . ואז בדעתיד לעשות הדברה וכו. http://www.holdthatpic.com/
כל הכבוד לך!!
אני בטוחה ששאר הדיירים יהיו מרוצים מהשינויים שתבצעי בבניין!
לכולם יהיה יותר נעים להיכנס הביתה
כל הכבוד לך על היוזמה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!