בוקר טוב. התייעצות דחופה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי.
    ליובל היה חום במשך חצי שעה ועבר כלא היה ללא שום תרופה או טריק כמובן.
    היא קצת משתעלת אבל מרגישה מצוין.
    היא רוצה מאוד ללכת לגן ואני קבעתי עם סבתי בת ה83 שיוצאת מעט מאוד מהבית שאקח אותה למספרה.
    אני מתלבטת אם לשים אותה בגן אם לאו....
    מה אתן אומרות?
13 תגובות
עמוד 1
  • כמה חום?
    איך את יודעת שזה במשך חצי שעה ולא נמשך כך כל הלילה?
    האם יש לה עוד סימנים?

נ.ב.
    כבר כתבת פעם שהלכת עם סבתך לקנות בגדים - את מדהימה בעיני, אותי הדברים האלה מאוד מרגשים ולא אני לא רואה את זה כברור מאליו. גם לי יש קשר הדוק עם סבתי

• אני אומרת שלא
    היה לי ככה עם שחר שבוע שעבר השתעל קצת היה לו חום שעבר בלי כלום שלחתי אותו לגן ואחרי זה הסתבך לו לברונכיט

• סיון - מעין לא ישנה כ"כ טוב בלילה (חלומות) כך שניגשתי לא מעט לחדרן - וכל פעם נגעתי בה - כי היא כזו מתוקה גם כשהיא ישנה

• ענברי אני יודעת ככה היה לי בדיוק עם שחר...ברור שכל מקרה לגופו.. גם שחר היה עם מוקוליט ואינלציה
    אוף שונאת את התקופות מעבר האלה

• טוב, התייעצתי עם בעלת הגן, היא אמרה שלהוציא את סבתא מהבית זה חשוב ביותר והיא תהיה עם אצבע על הדופק לראות שהיא בסדר

• אני דווקא אוהבת את תקופות המעבר בהן יש משמעות אמיתית לתחזית מזג האויר

• כל הכבוד על הכנות שלך מול הגננת
    וכל הכבוד לגננת על ההבנה וההתחשבות
    כן ירבו

• כל הכבוד לגננת!

גם אני הייתי שולחת לגן
  • בעלת הגן שלנו היא באמת אשה מיוחדת במינה!
    רק שתבינו - שנה שעברה היא רשמה בטעות לגמרי 26 ילדים במקום 25 ילדים. היה לה קצת בלגן בניירת והיא טעתה. אחרי שהיא לא ישנה כמה לילות טובים היא באה עם זה לאסיפת הורים - וספרה להם את העניין - וכולם קיבלו את זה בלי לעשות פרצופים ובלי עניינים, בתחילת השנה הזו לפני שנתנו את השיקים את ניגשה אלי ואמרה - זה שלא ביקשתם הנחה זה לא אומר שלא מגיע לכם - ונתנה לנו 100 ש"ח הנחה לחודש...(האמת שהיא עוד לא החליטה מי צריך לשלם למי על כך שהיא זכתה ביובל :-))
    כך שהיחסים כאן הם אכן פתוחים ובאמת מלאי אהבה
  • באמת בעלת הגן נדירה .

http://www.holdthatpic.com/
  • אני הייתי שולחת ומבקשת שיהיו עם יד על הדופק! היא הרי חיונית ומבקשת ללכת לגן...

ובעלת הגן ממש מקסימה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • איזה כיף לשמוע דברים כאלה

• וואו כל הכבוד לסבתא ולך !
    וכל הכבוד לגננת!
    ושהחום לא יחזור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה