פרנטל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות.
    יש לי פגישה עם הרופא נשים רק בעוד שבועיים.
    אני עכשיו בשבוע חמישי + ואני זוכרת שבהריון הקודם לקחתי פרנטל.
    מה אתן אומרות? לקחת משהו?
8 תגובות
עמוד 1
  • הרבה ממליצים על הכדור הזה ואני לוקחת אותו- כי זה מה שהופאה הביאה לי
    אחותי גם לקחה אותו.
    אבל כל שאר החברות שהיו בהריון לקחו כדורים אחרים
    אז כדאי שתשאלי את הרופאה מה לקחת שהיא תתאים לך...
  • בהריון הקודם לקחתי פרנטל. אני לא מאמינה שיחליפו כדור זה ויטמינים סה"כ.
  • אני לוקחת פרנאטל כבר כמעט 5 שנים...התחלתי בהריון עם הבת שלי..המשכתי אחרי הלידה ובהנקה ..ואחרי שהפסקתי להניק המשכתי לקחת אותו - לי הוא מאוד מתאים
  • פרנטל זה הכדורים הורודים הגדולים?
    באוריה לא עשה לי טוב ואז החליפו לי לפוריק הריון

• נטלי סויסה N S

פראנטל -באמת ענקיים ועכשיו נזכרתי שכדורים הפצפוניים של חומצה פולית לא יכולתי לקחת כי הם עשו לי בחילה...
  • האם ניסית פלורדיקס? זהו ברזל נוזלי מבית גרמזה, טבעי לחלוטין, ללא תופעות לוואי. בשימוש קבוע מעלה את רמות הפריטין (מאגרי הברזל) בגוף לאחר חודש שימוש.
  • משהי יודעת תוך כמה זמן הפרנטל משפיע בגוף?

• גם אני לוקחת פרנטאל - זה באמת כדורים ענקיים ורודים.

אני לוקחת אותם רק בערב לפני השינה ומהר הולכת לישון כי זה עושה לי בחילה...

את לא חייבת מרשם בשילם, את יכולה לקנות רגיל בקופת חולים (זה הבדל של כמה שקלים בודדים עם מרשם וללא).

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה