עזרהההההההההההההההה :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• כבר שבועיים שאני לא יודעת מה לעשות איזה סיוט לקנות להם נעליייםםםםםםםםםםםםםםם

אז ככה:
    בקיץ קניתי לה סנדל טיפלה גדול שהתאים לה בול לחודש וחצי ולפחחח, ואז נאלצתי לקנות לה סנדל אחר והפעם לקחתי קצת יותר גדול כדי שישאר לה יותר....

עכשיו קניתי לה נעל ספורט גם קצת גדול (עם גרב) אבל משום מה נראה לי שאני עושה את אותה הטעות ..... ושהנעל לא מספיק גדולה ...חבל לי לקנות לה ועוד חודש וחצי שוב לקנות עוד נעל (מדובר בנייק ב300 ש"ח) אבל מצד שני אני לא יכולה לקנות לה נעל ענקית שהיא תיפול ממנה

בנות בכמה הנעל צריכה להיות גדולה ???? איך יודעים איזה מידה קונים כדי להעביר עונה??? או שאני חייב בסרט ואין כזה דבר בכלל וכולם קונים פעמיים נעליים בעונה???????

כרגע הנעל במידה 22 והחליף ל22.5 או ל23????? אני ממש מבולבלת

דנה
2 תגובות
עמוד 1
  • מה רק אני נתקלתי במצב כזה????

דנה
  • אני קונה 2 מידות יורת גדול.
    לרוב המוכרות בחנות המתמחות בנעלי ילדים יודעים איזה מידה לתת.
    תחילת הקיץ הוא היה מידה 22-23 קניתי סנדלים מידה 24 שעכשיו בול עליו.
    ככל שעולים בגיל עלייה במידות יורדת ואז אפשר לקנות מידה אחת יותר גדול.
    תלוי בת כמה היא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה