איך שמים להם טיפות עיניים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • .יש לו דלקת עיניים.ואני ממש לא מצליחה לשים לו טיפות . הוא משתולל חבל"ז.
    פעם כשהיה פיצי התחילה לו דלקת עיניים וישר השפרצתי חלב
    55555
7 תגובות
עמוד 1
  • לשבת עליו?

• סינטוצין זה מעולה, זה עובר מהר.. צריך אבל לשים פעמיים ביום לפי מה שזכור לי.. את יכולה לשים גם כשהוא ער, הוא קצת יתלונן ובטח יגרד עם היד אבל אוטמטית זה ייכנס פנימה.
    ניראה לי שזה מספיק טוב.

לגביי טיפות, כשחייבים חייבים.. אני תופסת אותה ופותחת לה את העין, אפילו טיפה ומטפטפת.. אם יש לך את בעלך לידך עדיף..
  • תשאלי את מיטל "טלטול" היתה לשקד דלקת רצינית...
    תפרסמי בפורום הורים היא ממש פעילה שם
  • אז אמנם אצלי הם רק בני חצי שנה אבל תאמיני לי, לא נחים לרגע.
    שבוע שעבר שניהם היו עם דלקת בעין.
    עם היד השמאלית פתחתי את העין, עם האצבע החזקתי את הריסים העליונות ועם האגודל את התחתונות ועם היד הימנית טפטפתי את הטיפות לעין, עניין של שניות!
    החלמה מהירה!
  • ויקי, בגיל חצי שנה אפשר לשים להם טיפות
    בגיל שנתיים תנסי לתפוס אותו קודם כל, שלא נדבר על לפתוח לו את העין ולפתוח ריסים חחחחחחחחחחח
    55555
  • יש מצב, עוד לא הגעתי לשלב הזה!
  • נשמע באמת קשה- בהצלחה עם זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה