בסוף זה משתלם- ממש לא קלישאה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..... נכון שכולנו יודעות שאחרי כל הקושי בהריון,לידה, ריצות,לילות בלי שינה, השקעה בלי סוף בילדים שלנו ..... בסוף זה משתלם.....
    ואתמול כל כך הרגשתי כמה זה נכון.... פשוט הלב שלי, כלי הדם, כל העצמות והשרירים, והחיוך הגדול על פניי - כמו צעקו את המשפט הזה.....

כבר כמה ימים שאני תשושה ובמירוץ אחרי הזמן.... לרוץ עם הילדים לחוגים, להספיק לעשות שיעורים, וכו'.... אתמול במיוחד הרגשתי שנגמרו לי הכוחות והאנרגיה, במיוחד שזה יום שבו לשניהם יש חוגים ופעילות...

אבל הרגע הזה... ששי המקסים שלי (אחרי כמה שכנועים מצידי ופרצופים עצובים מצידו)... נכנס לבדו לשיעור אורגן, השתתף יפה ואפילו נהנה...

5 תגובות
עמוד 1
  • וכמובן איך שכחתי את הדבר הכי חשוב!!!!!!!!
    בערב המורה של דניאל התקשרה אליי ושיבחה אותו בלי סוף, שהוא מנומס ואחראי, ובוגר...ושאין הרבה ילדים כמוהו.... ושעשינו איתו ממש קסמים... וכל הכבוד לנו על החינוך וההשקעה- שזה בהחלט ניכר בילד....
    חשבתי שאני מתפוצצת מגאווה!!!!! לא הצלחתי להוריד את החיוך מפניי עד שנרדמתי....

• וואי זה נשמע הכי כיף בעולם!!!!
    כל הכבוד לכם על ההשקעה והנתינה והכי כיף שרואים את הפירות

• מקפיצה..... כדי שתראו שגם יוצא לי לשמוח בתקופה האחרונה....

• שמחה בשבילך!!!!!

הכי כייף לשמוע כמה הילדים שלנו טובים ומדהימים!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה