הגיוני? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שכבר יתחילו לראות עלי ניצני בטן הריונית.............??
13 תגובות
עמוד 1
  • הרחם יוצא מאיזור האגן אחרי השבוע ה 12. אבל לפני כן מע' העיכול יכולה להתנפח קלות בגלל ההורמונים ואז אפשר להתבלבל ולחשוב שזו בטן של ההריון.

ובתאכלס - כן זו בטן שנובעת מההריון

• כן למה לא?לדעתי עכשיו אמרוה להתחיל בטו קטנה במיוחד בהריון עם תאומים....
  • אצלי ראו כבר בשבוע 12
    אז הגיוני שבתאומים יראו לפני...

למרות שזה לא באמת העוברים
    זה הבטן והאגן שמתרחבים ומפנים מקום...

• יש לי ביטנונה. קטנה. אבל מי שיסתכל ממש טוב-יראה......
    אני רק בשבוע 11....... לא הבנתי איך כבר......
    גיסתי יצאה לה הבטן ממש רק בחודש חמישי.........
  • אצלי, הבטן התחילה לצאת גם בסביבןת השבוע שלך, ובשבוע 15 בערך כבר אי אפשר היה להתבלבל!
  • Viki2406-גם לך בסוף שבוע 11 התחילה לצאת?
  • אנשים בעבודה פשוט מסתכלים לי על הבטן....................
  • לפעמים מרוב שחושבים שמסתכלים חושבים שבאמת מסתכלים וזה לא נכון...כי אף אחד לא מסתכל...תמיד יהיה את אלה שיזהו קודם....
  • כן, הבטן יצאה לי ממש מוקדם.
  • עם תאומים הבטן יוצאת מוקדם בדרך כלל, שאחותי הייתה בהריון עם תאומים הבטן שלה תמיד נראתה יותר גדולה מהחודש שהיא באמת הייתה בו, ואנשים תהו למה הבטן ככ גדולה
  • מקסי, אני לא מסכימה איתך. אמנם הבטן יצאה לי מוקדם, אבל היא הייתה קטנה יחסית לתאומים ועוד במשקלים שהם נולדו לי.
    הכל תלוי במבנה הגוף של האישה!
  • ויקי לא התכוונתי שאצל כל אחת הבטן גדולה מאוד כי זה תאומים,אלא רק הבאתי דוגמה שהכרתי... כמובן שזה תלו במבנה הגוף.

• מה ז"א תלוי במבנה גוף? מי שמלאה רואים אצלה יותר? להפך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה