גיל הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום

המחזורים שלי מאוד מאוד מסודרים, ובנוסף אני מרגישה את הביוץ באופן ברור לחלוטין מידי חודש בחודשו- כלומר אין לי ספק מתי היה הביוץ שלי והמחזור האחרון.
    אבל משום מה גיל העובר לפי אולטראסאונד קטן ב 5 ימים מגיל ההריון לפי וסת וביוץ

אני מבינה ש5 ימים זה לא משמעותי כלל אך עדיין רציתי לברר:
    ראיתי בהרבה פורמים רפואיים שאם ההבדל בין התאריכים לא גדול משבוע- אזי לא מתקנים= כלומר משתמשים בגיל ההריון לפי הוסת האחרונה- האם זה אכן כך?

ממה יכול לנבוע ההפרש? הביוץ לא יכול היה להיות מאוחר כי ממש הרגשתי אותו. אז מה זה עוד יכול להיות?

תודה על תשובתך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה אכן כך ואין צורך לתקן את גיל ההריון, וממשיכים לפי הווסת האחרונה
    בכל בדיקה יש סטיות אפשרויות, ולכל עובר פוטנצילא גדילה משלו - אלו יכולים להיות ההבדלים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה