מכשיר אדים חמים/קרים, האם באמת עוזר? + עדכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נעלמתי לדי הרבה זמן, הייתי עסוקה עם הלימודים ובחיפושים אחר הגן המושלם לליאן.
    מצאתי לה משפחתון עם עוד 8 ילדים, יש שם המון יחס אוהב וחם, אני מאוד מרוצה, מה שכן, אחרי יומיים היא כבר חולה.... ו..... כאשר ליאן חולה, יש לה נזלת והיא לא מצליחה לישון בלילה, או שנוזל לה מהאף או שהוא סתום.
    האם כדאי להשתמש במכשיר אדים?
    האם כדאי חמים או קרים?
    האם המכשיר באמת עוזר?
    בעלי קנה אתמול מכשיר של פרמה מדיק שהוא מפזר גם אדים קרים וגם חמים, ממש יקר, כמעט 300 ש"ח, האם כדאי להשתמש בו או להחזיר אותו לחנות?
    אנחנו גרים באשדוד ליד הים, הבנתי שהמכשיר בעצם מוסיף לחות לאוויר, באשדוד די לח. האם המכשיר עוזר במקרים של צינון, נזלת, שיעול?
    סליחה על ההפצצה
6 תגובות
עמוד 1
  • אני שמה אדים קרים ומוסיפה טיפות אקליפטוס
    עכשיו המליצו לי על טיפות הדס במקום

• סיוון, ניתן להוסיף שמנים למכשיר אדים קרים? אני יודעת שאסור, זה מה שהרוקחים אומרים... למרות שהמכשיר שלי מוציא גם חמים וגם קרים
    http://www.medi-link.co.il/133477/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91-%D7%97%D7%9D-%D7%A7%D7%A8-SPS-900
  • לנו היה מכשיר אדים קרים בזמנו, והוא לא עזר בכלום..
  • בנות, אשמח לעוד תשובות, חבל לי על 300 שקל אם זה סתם טרנד
  • יש לנו מכשיר אדים קרים.
    אנישמה לו אותו הרבה בעונות מעבר, שיעולים וכאלה.
    האמת- אני לא יודעת אם זה עוזר. זה בטח לא מזיק.
    בעלי אסמטי ואומר שזה מאוד עוזר אז אני מסתפקת בזה.
    לגבי זה שאסור להוסיף שמנים- זה נכון,
    לכן במקרים קשים של נזלת וליחה שהיא ממש סתומה, אני מספיגה צמר גפן בשמן הדס (יותר מתאים לקטנטנים מאקליפטוס) ושמה לה ליד הראש.
    אני גם מטפטפת כמה טיפות לאמבטיה, ואפשר גם למהול בשמן נוסף (לפי ההנחיות על התווית) ולעשות עיסויים בחזה לפני השינה.
    תרגישו טוב..

מיכל

• בואו תסבירו לי מה ההגיון ולמה אסור?
    צר לי אין לי מושג למה אסור
    משתמשת עם להב ושמה שמנים

מקסימום אפשר לטפטף 2 טיפות על הסדין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה