היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אחותי היקרה אמרה לי להיכנס וגיליתי שהיא פתחה פוסט על הבת שלי תודה הבת שלי חרשה ועכשיו היא תחרוש עוד יותר,את האמת חשבתי שהתחרות הזאת סתם לכייף ולא מעבר ואז גיליתי שזה רציני.אני מאוד שמחה שהיא עלתה ושבעזרת ה תמשיך הלאה.לנו אישית יש בעיה קטנה אם היא תעבור את כל השלבים אז יעשו סרט דקומנטרי על התחרות ועל המשתתפים כולל כניסה לחיים הפרטים,המפיק אמר שאנחנו צריכים להרגיש בנוח להגיד לצלם עכשיו אל תצלם וכו...זה נשמע לי קצת מוזר הרי אם נצטרך אולי להגיד לצלם כך אז הוא כנראה מתכוון להיכנס לקישקע...לא מתאים לי כ"כ.יש הסכם שמצריך חתימה ואני צריכה לקרא אותו בעיון הבת שלי כמובן מאוד רוצה שיצלמו אותה מבחינתה 24 שעות ביממה אבל כפי שנאמר אנחנו נזרום.ואם שאלתם?זה עבר בגנים...מאמא שלה טוב,נו וגם מהאבא ושוב תודה. .................................................. אות במחלקת ילדים,ומיילדת "ירוקה":-)