:(((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אזרתי אומץ ופתחתי את שני האלבומים שקיבלנו מהפנימייה
    הסתכלתי בתמונות ואני לא יכולה להפסיק לבכות
17 תגובות
עמוד 1
  • אני בטוחה שהמצב לא היה נורא כמו שנראה לך. חוצמזה שאת לא האשמה היחידה וגם אם כן, קרה מה שקרה והיית צריכה עזרה, קיבלת אותה והכל טוב. את העבר אי אפשר לשנות - את ההווה והעתיד, כן.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • נשמה, זו היתה תקופה רעה מכל , את צודקת !
    אבל , וזה אבל ענק, צלחתם אותה , ועברתם שינוי,ועשית הכל הכל הכל כדי שהילדים שלך יחזרו הביתה!
    כל הכבוד לכם , וחבל להעסיק את עצמך במה היה רע, תעסיקי את עצמך בנקודות האור שנותנות כח :
    את אמא מדהימה שתאחז בציפורנים ותעשה הכל עבור הגוזלים שלה!
    את ובעלך צלחתם תקופה נוראית ושרדתם יחד כזוג וכהורים!
    מפה והלאה אתם תתנו הכל שיהיה לילדים שלכם רק טוב!

לא לשכח מאיפה באתם , אבל לא לדשדש בזה - להסתכל קדימה ולאזור כח !
  • זרקי אותם לפח

זו היתה תקופה, שעברה
    את אמא מדהימה ובנאדם חזק ששרד את התקופה הקשה הזו , ולא רק שרדת אלא גם הצלחת להחזיר אליך את הילדים- וזה מה שחשוב!
  • את אמא מדהימה
    תראי איך עשית שינוי והשתנת רק בשבילהם
    תסתכלי על התמונות העכשיו שאתם מצולמים בימים האחרונים תעשי השוואה ותראי את ההבדל...
    התקופה הקשה עברה ונגמרה עכשיו אתם בתקופה טובה ופורחת

שתיהיה לכם שנה טובה ומתוקה
    מלא חום אהבה שלווה ונחת

• זה מוכיח עד כמה עשית שינוי אדיר
  • תודה בנות אתן מקסימות
  • את אמא מדהימה!!!
    וזה לא הכל בגללך! ה' (או הגורל) מעמיד אותנו במבחנים כל הזמן, ואת עברת את המבחן הנורא קשה הזה בהצטיינות!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• יקירתי
  • עדי!!!!!!!!!!!!!!!
    זו היתה התקופה הכי קשה ומגעילה בחייכם!!!
    את אישה ואמא מקסימה!!!!!!!

והאמת.. גם חברה מקסימה
  • שמרי אותם (את התמונות) רחוק מן העין
    אין טעם לבכות על העבר. מה שהיה , היה ...
    גשי אליהם תני להם נשיקה ... תנשמי אותם ... תריחי אותם
  • מסכימה עם כל הבנות לפניי

• כל הכבוד לך שהצלחת לצאת מהתקופה הזאת !! תיזכרי תמיד כמה את חזקה
    וטובה לילדים שלך ... תאחסני את התמונות רחוק מהעין ותבטחי בעצמך ובכוחות האדירים שיש לך ...

ובהזדמנות זו אני אאחל לך ולבנייך המדהימים שנה טובה מלאה בבריאות והמון אור שפע ואהבה .
    דיקלה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • כל זה מאחורייך יפתי ואת עכשיו ברוך השם בתקופה הכי טובה שיכולה להיות ואין טעם להיזכר בעבר הלא טוב אלא רק לצמוח מכאן הנה עוד כמה ימים חג ושנה חדשה ועכשיו אתם כולכם ביחד ושנה שתהיה יותר טובה מקודמתה!!!!
  • את אמא מקסימה, עברתם כולכם תקופה קשה בחיים והיום אתם חזקים מתמיד אל תחמירי עם עצמך תראי את התקופה הזאת כתקופת החלמה ושלעולם לא תחזור שנית
    אוהבת ומעריצה אותך מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה