לידה במים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני חדשה ישנה פה... רציתי לשאול אם מישהי ילדה במים במקרה- איך החוויה?
    וגם, אם בלידה הראשונה ילדתי בקיסרי, אני יכולה ללדת במים בלידה השנייה..?
3 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שהסבירו לנו בקורס הכנה ללידה אסור בארץ לידה במים (אם היא מתבצעת בבית חולים כמובן), כלומר האישה יכולה להיות בבריכה מיוחדת במים עד לפתיחה 10 ואז ישר מעבירים אותה למיטה רגילה ללידה עצמה.

לפי מה שעוד הסבירו לנו, זה לא ממש עוזר ללדת במים כי המים בנמצאים בבריכה יוצרים התנגדות למי שפיר ולילד קשה יותר לצאת, לכן גם מוציאים את האישה בפתיחה 10 כדי שהתינוק יוכל לצאת.

לגבי לידה במים אחרי קיסרי - אני לא יודעת.

בהצלחה!
  • תודה,
    האמת שאתמול הייתה לי בדיקה אצל הרופא ושאלתי אותו,
    הוא אומר שהוא בכלל לא ממליץ...אני מקווה שלפחות תהיה לי לידה טבעית ולא קיסרי שוב
  • אני מקווה בשבילך שתחווי לידה רגילה אבל קחי בחשבון שהסיכוי ללדת בניתוח קיסרי שוב הוא די גבוה...

כמובן שיש את אלה שהצליחו- כמו גיסתי שילדה את הראשונה בניתוח ואת השני בלידה רגילה שגרתית ותקינה לחלוטין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה