יש לי תינוק בבית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שומרת עכשיו על תינוק של חברה שלי, הוא בן חודשיים, ואני מאוהבת בו בטירוף... אני מסתכלת עליו כל הזמן... מהיום שהוא נולד התאהבתי בו... ובכל הזדמנות שיש לי, אני שומרת עליו... ואני מדמיינת שהוא שלי. אני מדברת עם בעלי בטלפון ואני אומרת לו שהוא בדיוק על הידיים שלי, ואני מנסה להרדים אותו, וכאילו אני מדברת על הילד שלנו... והפעם אני רגועה. פעם הייתי בדאון שהייתי רואה תינוקות של אחרים, והייתי אומרת לעצמי למה לי אין... ואני יודעת שיהיה בסדר בעזרת השם...
    אני גם מרגישה מאוד מוזר בשלושה ימים אחרונים. אם אתן זוכרות, אמרתי שאנחנו בשבוע קשה כי עד עכשיו היו הימים הפוריים שלי, אז ניסינו בכל הכוח... ומשום מה, יש לי כאבים בבטן התחתונה, כמו כאלה כיווצים חזקים, והיום התחילו לי כאבים בכליות (כמו שיולי וקורין סיפרו...) אני לא רוצה להתחיל להיכנס לאשליות ולפנטז, או לדמיין דברים כי זה לא מתאים לי. אני מוציאה כל מחשבה על היריון כי אני לא רוצה אכזבות. אני לא אופטימית ולא פסימית. פשוט הספיק לי אז לדמיין שיש לי תסמינים, ובסוף אלו היו תסמינים של מחזור... יש לי עוד זמן לגלות מה קורה לי. ואולי סתם אני לא מרגישה טוב??
    הייתי חייבת לחפור קצת... יש לי את בעלי (בערך, כי הוא לא אוהב לדבר על זה יותר מידי...) ויש לי אתכן ואת אלוהים, ואני הכי שמחה שיש לי מי שמקשיב לי...

אוהבת אתכן בנות מקסימות, והלוואי והשנה החדשה תביא איתה מתנות לכולנו.

נשיקות וחיבוקים חמים
4 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה שלי תהני מהתינוקי שיש לך בבית בקרוב יהיה לך גם
    את תראי הכל יצליח לך
    מה שכתבת העלה בי חיוך ונתן לי הרגשה טובה
    חמודה שכזאת

לגבי הכאב בכליות גם אני יש לי בצד שמאל איזה הזוי זה אבל זב התחיל לי לפני שבועיים וגם היום משום מה

את לא חופרת את בסדר גמור ואנחנו פה בשבילך

הלן
  • איזה נשמה טהורה את הלן... אני מתה עלייך!!!

כן, הכאבים לא ממש עוזבים אותי... מוזר.

מתי את אמורה לא לקבל??

• תודה מתוקה גם את נשמה ומקסימה ומתוקה

בקרוב מאוד גם את תזכי להחזיק ילד משלך מגיע לך מכל ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה