סקר לכבוד החג !!! אוכל...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה אוכל מיוחד אוכלים אצלכם בחגים/שבתות?
    איזה מאכל אתן הכי אוהבות?
    איזה מאכל הבעלול אוהב?
    וכמובן מי מכין אותו
7 תגובות
עמוד 1
  • בראש השנה ובפסח יש גפילטע פיש- מתכון של אמא שלי ז"ל שאני משפרת אותו משנה לשנה.

אין לנו מעבר לזה אוכל מיוחד בד"כ זה אותו דבר, מרק, כבדים, עוף בתנור עם תפו"א ובטטות

אני מאוד אוהבת שניצל עם פירה ותירס פשוט ביותר או כבדים וגם דג סלמון.

הבעלול אוהב כל מה שאני מכינה- יש לו גם אהבה לסטייקים.

ומי אם לא אני שמכינה את הכל, גם את החג הקרב ובא אני אצטרך להכין כמו כל שנה שאף פעם אין לי עזרה מאף אחד
  • רוב האוכל רגיל כמו בשבתות, בחגים אני מכינה גם לשון ברוטב פטריות

• אפשר לא לאמין , אבל אצלינו גפלטעפיש אפילו עוד ברה"ם. וגם השנה אמא שלי עם עזרה שלי תחין (אצלינו מתקון לא מתוק ). כבד קצוץ זה גם חובה אני אנסה השנה לשפר את המתכון ונוסיף חלמונים .
    בשר אני דווקה בכוון שך כבד בתנור או רוטסביף עם תפ"א וגם זה טריטוריה שלי .
    אני אוהבת בקר ודגים בכל הצורות אפשריות . בעלי אוהב עף ואוכל פשוט.
    המאכל הכי אהבוב על כולם זה קרפלך בקר תוצרת בית . תמיד עושים הרבה ותמיד יש במקפיא . הכנה היא כל המשפחה יחד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • דג אצלנו זה חלק מהברכות, מכינים דניס עם עשבי תיבול בתנור
  • תאמת אני בלח. מהחג הזה אם אני בבית או לא אבל בעיקרון אם אני בבית אז בערב החג אנחנו אצל אמא שלי וכזה בקטנה אנחנו וההורים שלי ולמחרת אני מקווה שחמתי תזמין ואז יש שישי שבת ולי אין כוח להכין כלום אמרתי לבעלי שייקנה איזה בשר באיזו מעדנייה ואני אקפיא ומקסימום אכין תוספת וזהו

המסנג'ר שלי: [email protected]

• איזה כייף בלי כאב ראש...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה