היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כי אני כבר "לא רואה בעיניים" בגלל העבודה של בעלי "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
27 תגובות
עמוד 1
נשמע מאוד מאוד לא קל
היי
אני יכולה להבין אותך
קודם כל קבלי
כמה שאני מבינה אותך
השאלה היא האם אני צריכה פשוט "להשלים עם זה" או פשוט להתעקש שזה לא נורמלי ויחד לחפש עבודה אחרת...
עכשיו אני "בחופש" כי אני בחופשת לידה אבל גם אני עובדת במשרה מלאה... זה לא פשוט
אני בחרתי להתחתן ולנהל חיים משותפים איתו, ולא סוג של לחיות לבד עם הילדים... לפעמים אני אומרת שלא אכפת לי לא לראות אותו כל השבוע, אבל לפחות שהסופ"שים ישארו פנויים...
הלוואי ובקרוב נזכה למציאות אחרת! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
סליחה. חשבתי שידעת שכך זה יהיה, אם לא וזה לא היה התכנון המקורי - את בהחלט יכולה לבקש ממנו להגיש בקשה לשינוי מקום או למצוא עבודה אחרת...
אצלי כמו אצלך וכמו אצל בייבידול... עם פיקים היסטריים בקיץ (עבודתו גם עם פיק עונתי, וכל קיץ מגיע משבר חדש). אנחנו נשואים כבר 17 שנה, עד לפני כ - 7 שנים הוא היה קצין בקבע ולא התראינו על בסיס קבוע כמעט בכלל (לא חגים, לא שבתות, לא ליל הסדר...), ומאז שהשתחרר מהקבע (וכיום בתקופות מילואים ארוכות במיוחד! ), נכנס לעבודה בחב' אזרחית - ולא פחות תובענית. הפתרון הקשה הוא באמת להפנים שאין שום עזרה, אף פעם. זה קשה, כי ההבנה של זה לוקחת הרבה זמן - ועצבים. לא קל בכלל...!!!!!!
אוי מתוקה!! באמת נשמע סופר קשה..
מאוד מבינה You're my heart, you're my soul
וואו זה קשה!!!
בננות, תודה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
את אישה מיוחדת
זה בהחלט נשמע קשה! במיוחד הלילות והסופי שבוע
אני כל כך מבינה אותך!!!
בשן מדריך טיולים, הוא עובד לפעמים בטיולים של 3-4 ימים, חוזר מאוחר בלילה ויוצא שוב לטיול של יום או יומיים אני רואה אותו רק בשבתות, זה היתרון של הדתיים
האמת שאני קצת מתביישת לכתוב את שעות העבודה של בעלי אחרי שקראתי את השרשור הזה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מילנה כמוני כמוך... כשאלה נולדה גרנו בגבעתיים ויניב עבד במשטרה ביחידה מיוחדת. כמו בעלך עדי היה יוצא בבוקר מוקדם ולא הייתה אפשרות לדעת מתי חוזר מהעבודה. בראש השנה הוקפץ בשנייה שהתיישבנו לאכול, איך שנאתי את הביפר הזה....
כשאלה נולדה עשינו שינוי פאזה, יניב התפטר, עברנו לצפון, ופה הכל יותר רגוע.... ותכלס לא ירדנו באיכות החיים כי המשכורת של המשטרה הייתה בעעעע....
[ [URL=http://www.siz.co.il/]
זה נשמע מטורף לגמרי! אמנם בעלי נוסע הרבה לחו"ל במסגרת עבודתו (בערך פעם בחצי שנה, לשבוע בכל פעם) וגם השעות שלו לא בדיוק 8-17 (יותר לכיוון 20-21) אבל זה לא מטורף כמו אצלך. גם בשבתות וחגים הוא כמובן בבית, לוקח ימי חופש כשצריך וכו'. לא חושבת שהייתי משלימה עם מצב כמו שלכם... זה גם ממש לא הוגן כלפי הילדים. שולחת לך המון
אני אצלך בפרצוף ספר..דברי איתי..אני יודעת נראה בדיוק אחד לאחד מה את עוברת..נראה לי ששתינו באותה סירה בול...
וואיי מאמי... נשמע קשה קבלי אין לי מה להמליץ בנושא כי לכל פתרון יש את היתרונות והחיסרונות שלו מקווה בשבילך שזה יסתדר לכם לצד הכי הכי מתאים לשניכם.
נ.ב. מה? אין איזה שכן חתיך בשכונה?
נשמע לא פשוט ולא קל קבלי [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
הייי... למזלי בעלי היה עובד כמו שבעלך.... ממש עד שאלירן היה בן חצי שנה.וזה היה מצריך לילה עד 2 לילות בשבוע של לינה מחוץ לבית. .. ומאז....
עבר תפקיד- ל-מ-ז-ל-יייייייייי
נראה לי שאני יודעת באיזה תחום עובד בעלך ( נראה לי)
קשה.... ולכן הוא ביקש לעבור אחרי שכבר ראה שזה גם קשה לו( למרות שהמשכורת הייתה יפה מאוד)עובד לא יותר מ 12 יום בחודש והמשכורת ההיתה 900 ש"ח ליום עבודה !!!!!היה עובד משעה 4 בבוקר ( נוסע לי-ם וחוזר סביב 21 בלילה )..
העבודה שלו כרגע מצריכה לילה של לילה לפחות מחוץ לבית ?