היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נפח (ml) 4 ריכוז תאי זרע (mil/ml) 12 ריכוז תאי זרע בזירמה (mil) 48 אחוז תנועה כללית (%) 52 מהירה (%) 7 בינונית%) ) 26 איטית (%) 18 במקום (%) 1 סה"כ תאי זרע בתנועה (mil) 25 אחוז השרדות התנועה לאחר 4 שעות (%) 44 חיות (%) 70 אגלוטינציה מורפולוגיה (%)
צורות תקינות (%) 6 צורות פתולוגיות (%) 94 ראש (%) 64 צוואר (%) 18 זנב (%) 12 תאים עגולים (mil/ml)
לאוקוציטים (mil/ml) 0.3 אריטרוציטים(mil/ml) תודה רבה רעות
11 תגובות
עמוד 1
ממליצה לך לשאול בפורום פוריות את דר' ישי... לפ מה שאני מבינה הנתונים שרשומים למעלה בסדר אבל מורפולוגיה יש נתונים שאני לא בדיוק מבינה בהם... בהצלחה!
תשאלי את ד"ר ישי לפי מה שרשום במורפולוגיה יש לבעלך 6% תאים תקינים וזה פחות מהנורמה הנורמה היא 14% אבל בעלי היה לו 5% הוא עשה בדיקה חוזרת היא הייתה טובה לא מסתמכים על בדיקה אחת
הבדיקה בסדר גמור. יש לכם 6% זרעים תקינים.
בנות ממה שהבנתי יש בעיה:( אני לא יודעת כמה זה חמור אבל יש כמה מדדים שהם מחוץ לטווח ואני בדיכאון טוטאלי. אני לא יודעת איך לספר לו, הייתי מעדיפה שהבעיה תהיה אצלי רעות
ממש ממש לא... נכון שיש בעיה קצת עם המורפולוגיהאבל את ממש לא רוצה שהבעיה תהיה אצלך... יש היום המון שיטות להתגבר על בעיות זרע... עדיף בעיית זרע ולא בעיה אצל האישה.... אצל האישה הכל פנימי ומסתורי - אף אחד לא יכול להגיד ביוק מה קורה בכל רגע נתון אצל הגבר הכל חיצוני, ניתן להשבחה די בקלות... תתעודדי, יהיה בסדר ואת תהיי בהריון!!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
רעות מאמי אל תדברי שטויות ואל תלחצי אני התבאסתי מאוד מהבדיקה של בעלי והוא עשה אחרי חודש בדיקה והיא יצאה ממש טובה
ד"ר ישי עדיין לא ענה לי אבל אין ברירה אלא להתמודד אז מה שלא יהיה נעמוד בזה . האם צריך ללכת עם התוצאות לאורולוג? הלן, עשיתן משהו בחודש הזה כדי לשפר את התוצאה בבדיקת זרע השנייה? רעות
רעות, הכי טוב שתלכו לאורולוג עם הבדיקות. גם לבעלי יש בעיית זרע, אצלו יש 2% תקינים במורפולוגיה ויש לו כמות גבוהה של כדוריות דם לבנות שזה אומר שיש לו זיהום. האורולוג נתן לו אנטיביוטיקה בשביל הזיהום. בקשר למורפולוגיה הנמוכה הוא אמר שיש לו משהו שנקרא וריקוצלה שזה בעיה באחד הוורידים שם למטה והדרך לפתור אותה זה לעשות ניתוח קטן ולא מסובך בכלל וזה משפר משמעותית את איכות הזרע. אבל, וזה אבל חשוב מאוד, הניתוח הוא ממש לא חובה!!! אנחנו מתחילים עכשיו טיפולי פוריות והרופא שלנו אמר שאפשר להתחיל את הטיפולים גם בלי לעשות ניתוח. דרך אגב, אל תגידי בחיים שלך שהיית רוצה שהבעיה תהיה אצלך!!!! אצלי גם יש בעיה ואני לא מאחלת לאף אחת שתהיה לה בעיה ואני לא מבינה איך את אומרת דבר כזה בכלל... תגידי תודה שלפחות אצלך הכל בסדר והבעיה אצל בעלך לא כזאת חמורה והיא ניתנת לטיפול שזה הכי חשוב!!!!! העיקר אתם יודעים מה הבעיה ושעכשיו אתם יכולים להתמקד בה. ועוד משהו, תמיד מומלץ לעשות שתי בדיקות זרע ולא אחת. אף רופא לא מסתמך על בדיקה אחת והתוצאות עוד יכולות להשתנות... אז אחרי שחפרתי, תהיי אופטימית ואל תחשבי על שטויות כמו שאמרת! יהיה בסדר בעזרת ה׳....
נשנוש ממי תודה! יהיה בסדר, אני יודעת... פשוט הבאסה הראשונית.... מקווה מאוד שיגיע מהר לכולנו רעות
אני חושבת ויודעת שהרופא נשים שלך יגיד לך שהבדיקה בסדר. עדיף בעיה בזרע מה שאין לך מאשר בעיה אצלך. יש מכונים שעושים השבחה וזה הכי פשוט בעולם. אבל 6% זה בערך 50 מיליון זרעים תקינים בכל גמירה. תחייכי חמודה והעולם יחייך בחזרה. שבת שלום
לא רעותי לא עשינו כלום בעלי הלך לבדיקה חוזרת חודש אחרי והיא יצאה תקינה לחלוטין