הזוי ביותר !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    שלא כהרגלי לא התאפקתי והגעתי הבייתה ותספתי את הבדיקות הריון שנותרו לי ועשיתי אותן, אחת עשיתי והיא לא הראתה כלום בכלל והשניה לא תאמינו הראתה פס כהה ופס נורא בהיר התהפך לי הכל ורצתי לניו פארם לקנות עוד 2 ערכות
    מרוב התרגשות הגעתי לבית לא קראתי הוראות ולא כלום והיידה עשיתי פיפי על הערכה, אבל האמת שלא נשאר לי פיפי חחחחח כי רק הוצאתי אותו 10 דקות לפני על הערכות הקודמות.
    אני יושבת מחכה ולא מופיע כלום |!!!!!!!!!!!!
    אז החלטתי פתאום להיות חכמה לקרוא הוראות מסתבר שלא עשיתי נכון ושוב טיפות פיפי שנותרו שמתי בכוס ושמתי מקלון אחרי אלוהים יודע כמה זמן הופיע פס בהיר מאוד של בקרה(רשום שצריך להיות כהה) ותו לא..... מיהרתי לקחת את הבידקה הנוספת אבל אמרתי לעצמי חלאסססססססס להירגע ומיד
    ושמתי אותה בצד ... ועכשיו אני בכלל מתחרפנננננננתתתתתתתתתתתתתתתת
    אהההההההההההההה עכשיו הסקרנות הורגת אותי לגמרי
    יש לי הרגשה ש 2 הבדיקות הראשונות לא היו תקינות ולכן יצא פס בהיר
    ועכשיו אני אצטרך לחכות למחר בבוקר כנראה לעשות את הבדיקה
    ואני מתלבטת נורא אם לעשות או לחכות עוד כמה ימים שיקנן בי הספק ומקסימום אני אקבל מחזור...לא יודעת מה לעשות ולא יודעת איך נשאבתי לזה החודש אחרי שהייתי אדישה כל החודשים ולא הרבתי לבדוק ולקנות ערכות !!
    אני מעצבנת את עצמי בחיי

ואחרי חפירה ארוכה כזאת אני אבקש מכן להחזיק לי אצבעות

הלן
9 תגובות
עמוד 1
  • בנימה זו אני הולכת להעסיק את עצמי ולנקות
  • הלוואי וזה נכון... ואת בהריון...!!
    כמה ימי איחור???
    בכל אופן אספר לך שאת ההריון הראשון גיליתי בערכה שהייתה לי הרבה מאוד זמן בארון, אומרים לחכות כמה דקות - חיכיתי וכלום...! התבאסתי והלכתי לישון אחרי שעתיים קמתי וראיתי פס חלש... זרקתי את הבדיקה לפח כי חשבתי שזה לא אמיתי... ואז אחרי כמה שניות של מחשבה הוצאתי אותה, שמרתי וניגשתי לעשות בטא..
    בערב כבר הייתי האדם הכי מאושר עלי אדמות...
    חכי למחר בבוקר ועשי את הבדיקה עם השתן הראשון של הבוקר!!
    עכשיו אני ממש סקרנית לגביך ומקווה מכל הלב שתבשרי על שני פסים ברורים!!!
    מגיע לך את כל הזמן עוזרת לכולן פה ושומרת על שפיות של הבנות!!

• תקשיבי הלן, תיקני את הבדיקה של מקלון הזהב...
    ליתר ביטחון וכדי שלא תהרסי את הבדיקה תעשי פיפי בכוס ותטבלי רק את הקצה בשתן (תזהרי שהשתן לא יגע בחלון בקרה)...
    וגם אם את רואה פס אחד תמתיני איזה 10 דקות... אצלי הפס השני הופיע רק אחרי כמה דקות והוא היה מאוד חלש...
    כבר באתי לזרוק את הבדיקה בעצבים ואז חשבתי שאני הוזה הופיע פס חלש מאוד..
    בגלל זה חזרתי שוב היום על הבדיקה ושוב אותו דבר בדיוק..
    פס חלש ופס בקרה חזק..
    אבל בהוראות רשום שהסיבה שהפס חלש היא כי ההריון נורא ראשוני...
    תעשי את הבדיקה עם השתן הראשן של הבוקר אז כמות ההורמון שמופרת הכי גבוהה...
    מאמי יש לי תחושה טובה לגבייך....
    אמן אמן אמן
  • לגבי ימי איחור לא יודעת המחזור האחרון היה 28 יום לפניו 35 ולפניו 32
    קשה להגיד אם סופרים לפי 28 אז כמעט שבוע ימים
    מחר יהיה 35 יום מהמחזור האחרון
    הלוואי ואת צודקת אני מבלטת אם בכלל לעשות את הבדיקה מחר ולא לחכות עוד כמה ימים למחזור

יולי קניתי איזה בדיקה שכתוב עליה שהיא מזהה הריון עד 8 ימים לפני מחזור משהו שהביאו מחול לא זוכרת איך קוראים לה כבר נשארה לי בדיקה אחת ואני אנסה אותה קודם
    לגבי פס חלש אני יודעת שמדובר בהריון ממש מתחיל בו רמות הבטא ממש נמוכות עדיין
    המקלון שהיה לי הוא מבטא 10 והמקלונים שקניתי מזהים מ בטא 12 (הכוונה לHCG)
    יולי מאמי לא יודעת אני די מתלבטת אם לעשות מחר או לא אני מעדיפה לחיות בספק ולראות פתאום את המחזור מאשר לעשות את הבדיקה ולראות תשובה שלילית .....לא יודעת למה

אני בכלל מפתיעה את עצמי כי אני בן אדם מאו מאופק ויודעת לשלוט על עצמי אבל החודש ממש התחרפנתי
    גם כל התופעות ממש מוזרות אבל מה שהכי לא מסתדר לי זה הפנים שלי שהם על הפנים אני מלאה בפצעים וקומודים יש לי בלאגן וזה מתאים למחזור

נקווה שאני אצליח להתאפק ונקווה שגם אני זכיתי החודש לביקור

הלוואי ונזכה כולנו בנ ות בחדשות טובות לקראת השנה החדשה

הלן
  • הלן?? האם זה ייתכן?!?!? את עומדת לעזוב אותנו?!?!?!?!?!
    את לא מבינה כמה אני שמחה!!!! הלוואי ואת בהיריון כבר!!!
    אבל עכשיו אני רוצה להוציא ממך הבטחה שתחלקי את עצמך לשני הפורומים, כי אני לא יודעת איך נסתדר פה בלעדייך!!!!
    יאללה הלוואי ומחר תספרי לנו את מה שכולנו רוצות לשמוע!!!

• gals מאמי הלוואי וזה באמת קורה אני לא בטוחה מה שיהיה יהיה אני לא רוצה סתם להשלות את עצמי בכל מקרה כבר בהזדמנות זו אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מחוברת לבנות פה ואני מבטיחה שאני לא אעזוב ואני אכנס לחלוק איתכם ולהגיב לכן ואם במקרה יצא לי להגיע לשם לפניכן אני אחכה לכן שם בקוצר רוח

אני מאחלת לכולנו יקירתי שנעבור לפורום השכן עוד החודש
  • אמן ואמן יקירתי!!!

• מהממת!

תעשי שתן בכוס(ככה יותר קל לטבול...)

ותעשי עם השתן הראשון של הבוקר.

הבדיקות הכי בטוחות הן אלה שמזהות אחרי האיחור ולא לפני...כנראה שגם בגלל זה הן יצאו לא תקינות..

תעדכני!!
  • מחזיקה לך
    הלוואי ה הגיעה לביקור אצלך...

חני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה