היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רשמתי אותה לחוג חיות אני נורא רציתי חוג ספורט ובעלול אמר לי שלהב ילדה מאוד מאוד מאוד תזוזתית מאוד מאוד ספורטיבית - ולזה יש מענה בגן של חוג ספורט והוא חושב שבחוג חיות היא תלמד להתרכך קצת, להיות עדינה יותר עם הידיים, שמגע פרוותי של חיה נורא מעדן תחושה מגעה ותגובה
מה אתן אומרות הגיוני מה שהוא אומר או שעשיתי טעות ואני צריכה לרשום אותה לחוג ספורט שיחזק את הספורטיביות שלה?
7 תגובות
עמוד 1
שניכם צודקים
תקחי נסיון פה וניסיון פה תראי איפה היא יותר מתחברת ולפי זה תחליטו
באמת הכי טוב לבדוק ולראות למה היא מתחברת, חוג חיות בדרך כלל יש בגנים, כך שנראה לי מיותר לרשום אותה אחרי הגן. אני הייתי הולכת על משהו יותר בשביל לזוז ולעשות משהו. שיהיה בהצלחה התגעגעתי
מצד אחד מסכימה עם בעלך ומנגד גם עם ענבר מצד שלישי - לעסוק בפעילות ספורטיבית ניתן לעסוק גם שלא במסגרת החוג. חחחחחחח אני לא אמביוולנטית בכלל
כמו שענבר כתבה שניכם צודקים... ושוב כמו שענבר כתבה "חנוך לנער על פי דרכו כי גם אם יזקין לא יסור ממנה" שלמה המלך החכם באדם כתב זאת ואני באמת מאמינה שזה נכון..
שקדי גם ספורטיבית לאללה, רשמתי אותה לחוג מחול ולחוג התעמלות קרקע כרמלי ספורטיבית אבל עם נטייה קלה להפרעת קשב וריכוז אז רשמתי אותה להתעמלות קרקע ולחוג ציור, היא כשרונית לאללה בציור
זו בדיוק היתה התתלבטות שלי לגבי אופק.... הוא מאוד פעיל ותזזיתי אבל מצד שני אוהב בישול (בבית) אז התלבטתי בין משהו ספורטיבי לבין בישול... מצד אחד בספורט אפשר להוציא אנרגיות במרוכז ואז להיות רגוע ומצד שני ללכת נגד הטבע ולתת לו לעסוק במשהו רגוע כדי לשלוט בתזזיות שלו.... לדעתי ללכת ליעורי נסיון ולראות למה היא מתחברת ואיך היא מתנהגת אחרי חוג זה או אחר... אופק אגב הלך בסוף לג'ודו- לומדים גם איפוק ושליטה וגם ספורט... אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
אם יש אפשרות לתת לה לבחור זה יהיה אידיאלי... או לפחות לתת לה להתנסות בשני החוגים ולהחליט מה יותר מתאים לה...
בכל מקרה, זו רק השנה הראשונה שלה בחוג, והיא כולה בת 3 - ותמיד יהיה אפשר לגוון בהמשך... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."