היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה עצבים! לפני שבועיים אמא שלי קנתה לי מחבת איכותית ממש משהו קלאסה (משהו שרציתי כבר הרבה זמן) עלתה לה 300 ש"ח! השתמשתי בה בערך 3-4 פעמים ומה אני מגלה היום? שבעלי עשה לה שריטה רצינית ממש באמצע!
20 תגובות
עמוד 1
אפשר לירות בו בשמך???? כדאי לעשות לו קורס מזורז מה מותר ואיך רצוי ובעיקר ליידע אותו על מחבת + סיר שהם לשימושו הבלעדי! חצוף!!! את המחבת השרוף את יכולה לשים על האש עם מים ואבקת כביסה - עושה נפלאות, רק שימי לב, זה גולש עם הרתיחה, אז כשמתחיל לרתוח לשים על אש קטנה. וביום חופש הבא שלו - להכין לו רשימת מטלות מחוץ לבית, נראה לי יותר בריא לבריאותך
צר לי על המחבת, הסיר, הסכינים, הווק ו.... על מה שעוד יבוא... סתם...
אל תהרגי אותי, אבל... למיטב זכרוני אלו הם כלי מטבח
זאת אומרת שהוא עזר לך לבשל
לפחות על זה מגיע לו שאפו...
בסך הכל הוא גבר ולא אמור לדעת איך להתנהג בעדינות עם כל הכלים היקרים/איך לא לשרוף סירים עד היסוד תעבירי אותו קורס מזורז מה אסור ומה מותר לבוא במגע עם כל אחד מהכלים ולגבי אופן השימוש..
ואני מקווה בשבילך שתמצאי יום אחד ארוחת גורמה על השולחן פלוס כלים נקיים, שטופים ושלמים ולך ישאר רק להצטרף לארוחה
זה בהנחה כמובן שהוא עזר לבשל
כנראה שלמסטאר שף 3 הוא כבר לא ילך
בהחלט מרגיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
ענבר - את מוזמנת בשמי
ואו! חתיכת נזק הוא עשה לך!
בעלי לא מתנדב לבשל בנגוד לבני שמאוד פעיל במטבח ואם יש לו זמן חופשי
נזק זו לא מילה! אלינה בני מקסים כל הכבוד לו ולך ויש לך מזל שבעלך לא מתקרב למטבח! ואיפה את קונה את הסירים האוזבקים? שנים אני מחפשת! אלו הם סירי יציקה כבדים כאלה מעוגלים בתחתית נכון?
מה נסגר איתו! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
פעם היו בשווקים ,רמלה במיוחד. אבל גיליתי חנות ליד אבו כביר ... בבניין פנורמה , קומת קרקה כניסה מרחוב , נמצא איזה 2-3 חניות אחרי בית קפה - מסעדה שם. יש שם גם סירים לבישול על אדים, גם תוצרת סין מכאילו נרסתו וגם אמתיים מאלומינאום . בעלי לא יודע לבשל כסבתא שלו מצד אמא אמרה שזה לא גברי לבשל פחחחח. בני מאז ולתמיד מוזמן למטבח . הוא עוזר בכל - כולל הכנה של קרפלך . הוא יודע לעשות צורה באופן מושלם ומבחינתי זה אחלה תרגיל מטוריקה עדינה ... את האמת בפיקוח שלי בני גם עוזר לחתוך סלט ... ביצים, מלפונים וכו .... מלכלך כן - כייף לנו - עוד יותר . בישול זאת טרפיה נפשית שלי , זה עושה לי כייף , מרגיע , משפר מצב רוח. http://www.holdthatpic.com/
שיר מותק נראה לי שאני איישם את הצעתך ואלינה תראי מזה, טראפיה לאחד עצבים לשני אין מה לעשות אם לא היינו צריכים לאכול לא הייתי מתקרבת למטבח חחחחח אני מבחינתי יכולה כל היום להתקיים על כריכים ירקות ונס (העיקר שאני אוהבת כלי מטבח יקרים ;) ) אה ותודה, אני בהיזדמנות הראשונה הולכת לחפש את הסירים האלו! וגם אמא שלי מחפשת את הסיר אדים אבל גדול וזה די בעייתי למצוא את הגדול.
יואו איזה באסה!!!
אבל לפחות את יודעת שהוא מנסה
מרגיז ביותר. (ואני לא ממש מבשלת) בעלי מבשל בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אורטלי לגבי מחבת טפלון אם זה שריתה אז זה פולת חומרים מסרטנים (וזה בדוק ). מחבת קרמי אין לי מושג . משתמש עדיין פחות. http://www.holdthatpic.com/
אנחנו משתמשים במחבתות קרמי בריאותיות ויש גם טפלון
מה שכן במחבתות וסירים כאלה אסור לרחוץ עם ברזלית וצריך להשתמש בבישול רק עם כף עץ! ככה אנחנו עושים תשטפו את המחבתות והסירים בספוג סקואצ' הרגיל!
איזה עצבים!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איזה בעסה
אוי זה כל כך מעצבן
מבאס ברמות ! זאת הסיבה שקונים כלים פשוטים יותר (וזולים יותר) דרך אגב, אני לבעלי לא מרשה לעת בשום דבר ... רק בטוסטר אני נותנת לו יד חופשית