מזון לתינוק בן 5 ימים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שתוכל לעזור לי מלכה :-)
    אנחנו מאכילים את התינוק שלנו בסימילאק.. עכשיו בבי"ח היינו מביאים לו בערך 30 וזה היה בסדר אבל מאז שבאנו לבית נראה כאילו הוא לא ממש מסתפק בזה.. הוא רוצה יותר.. אז התחלנו לתת לו 60.. זה בסדר?
    ובנוסף לזה עניין הניקיון של הבקבוקים תגידו לי אם אני עושה נכון..
    אני קודם כל שוטפת עם סבון ומנקה ואז מרתיחה על הגז בערך חמש דק' במים רותחים.. כל פעם לפני שאני מביאה לו.. זה בסדר?

תודה מראש :))
12 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב
    זה בסדר גמור לתת לו 60CC, הכמות עוד תעלה עם הזמן, אבל אין צורך לדחוף לו (כמובן במידה והוא מעל 3 ק"ג).
    אין צורך להרתיח את הבקבוק לפני שנותנים לו לאכול.
    ישר אחרי השימוש לרוקן ולמלא במים עם סבון ןלהניח על השיש או לשטוף היטב עם מים סבון ומברשת בקבוקים או לשים במדיח בחלקו העליון.
    אין צורך להרתיח כל פעם על הגז, אפשר לרכוש סטרליזטור למיקרו, אפשר פשוט למלא את הבקבוקים במים רותחים מהקומקום, ואת הפטמות לשים בקערית ולשפוך עליהן, ואז לשפוך את המים, כשהבקבוקים יבשים לסדר אותם וכשאת צריכה לשימוש יש לך כבר מוכן.
    כשהוא רעב להתחיל עם עם העניינים האלה - אין בזה טעם, תמיד כדאי שיהיה הכל מוכן.
    וטיפ נוסף - בלילה, לפני שהולכים לישון למלא טרמוס עם מים בדיוק בטמפ. הנכונה עבורו, להכין מחלק מנות עם 3 מנות, ולהניח גם את הבקבוקים על ידם, אפשר בהחלט לשים על השידה שלו, כך שהכל יהיה נגיש וקרוב ולא תצטרכו באמצע הלילה להתחיל ללכת למטבח להדליק אורות, לעשות רעש, ככה ברגע שהוא רעב אתם מוזגים מהטרמוס לבקבוק את הכמות המדוייקת, מוסיפים את האבקה מערבבים רגע ונותנים לו...
  • רציתי לצאת מלכה,
    אבל אחרי לינברי- אין לי מה להוסיף..
  • ווואו לינבר איזו מדהימה את, הבאת הרגע המוון נחת לי ולבעלי עם ההסבר הזה.. תודה רבה!!

ומאמו'ש תודה רבה בובה אני עדיין מתאוששת לי לאט לאט ובנתיים רוב העול הוא על בעלי אבל לאט לאט אני מקווה לחזור לתפקד..
  • שיהיה המון המון מזל טוב
  • תודה רבה
  • 1. 60 זה בסדר גמור ואף יותר
    2. לגבי הרתחה - הרתחה 5 דקות על הגז זה בפעם הראשונה שפותחים את הבקבוק. אח"כ מספיק או סטרליזטור במיקרוגל (מומלץ בחום) או לחילופין לשפוך מים רותחים מקומקום על החלקים השטופים. לסיים לשים בייבוש ולהשתמש לארוחה הבאה

• הוא נולד מעל 3 קילו, אין צורך להעיר אותו הוא כבר ידע מתי להתעורר
    אם הוא יושן לכי לישון.
  • מה שענבר כתבה
  • מה שענבר כתבה
  • מזל טוב!
    [

[
    [URL=http://www.siz.co.il/]
  • מזל-טוב
  • אני הייתי מרתיחה את כל הבקבוקים על הגז פעם בשבוע/5 ימים. אין צורך כל פעם.
    לא מעירים תינוק לאוכל, הוא יתעורר לבד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה