מתקפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חייבת לשאול מה הרגלי האכילה שלכן?
    ממה מורכבות הארוחות? אתן אוכלות מסודר? כמות? :)

אני לא מתה על ארוחות מבושלות בכלל, אולי פעם בשבוע בערב שישי או אם יוצא שנכנעתי לבעלי והכנתי איזה סיר פשוט.. (זכויות הגבר במשפחה כבר אמרתי?)
    אני חיה על בתי קפה, מסעדות, ארוחות חלביות בקטנה, סנדויץ פשוט בבית ובעיקר בעיקר-
    ש-ו-ק-ו-ל-ד !!!!!
    חולה על זה בכל שעה, כל דרך, כל צורה וכמה שיותר- יותר טוב.
    מה יהיה הסוף איתי? אם הייתן יודעות כמה שוקולד אכלתי עכשיו הייתן מקיאות בטוח גם אם אתן לא בהריון- מבטיחה.

11 תגובות
עמוד 1
  • נבי את על השוקובו הזה תשלמי ביוקר!!!! חייבת לציין שהתגעגעתי מאוד מאוד למרק איטריות שלך!! לגבי הארוחות, אני מאוד משתדלת לאכול מסודר. בבוקר בננה, ניסיתי לאכול קורנפלקס או פרוסה אבל הכל מביא לי בחילה. בצהריים ארוחה טובה ובערב סנדוויץ. לצערי הבין לבין הורג אותי אני מנשנשת מעט( כי אני מקיאה מלאה) אבל מנשנשת דברים משמינים בטירוף!! בכל מקרה, לגבי זכויות הגבר, רק מי שמכיר אותך יודע עד כמה זה נכון...

ליטל
  • חחח כפרה אני על הבעל הזה!! איזה סבלנות, רק השבוע אמר לי פעם ראשונה אחרי התעללות מתמשכת- מאמי איזה קוטרית את בהריון ואחרי שנייה התחרט...
    מרק- 10 דק מוכן רק תבואי..

• אני חייבת לשמוע כמה שוקולד אכלת.. חייבת..
  • את ביקשת..
    הנסיכים שלי ישנוניים כמוני וכשאני מתעוררת ולא מרגישה אותם מיד- אני נלחצת.
    אז כשהתעוררתי (ב 20 בערב) אכלתי 3 כפות של ממרחית בלי כלום- כאילו זה מים!!
    הם זזו אני נרגעתי- כן בטח..
    בעלי קנה מלאאא גלידות וראיתי במקפיא שוקובו (שוקו-שוקו) איך הוא קרץ לי אז לקחתי..
    חח אחכ לא עבר בגרון..

• אפשר להגיב, אבל כאילו- באמת?...
  • יעליאור זה לא משנה כמה היא תאכל, למעט הבטן זה לא נראה שהיא בהריון רגליים דקיקות, פנים שטוחות הלוואי עליי להיות ככה בחודש7.5 . ולגבי הבעל המדהים שלה הוא באמת נדיר, אבל הרבה מכך זה בזכות ״ החינוך״ שלך נבי.

ליטל
  • יעל ועינב- אני חושבת שאני לוקחת אתכן בגדול בנושא השוקולד!!!
    אני אוכלת במקס ברנר מנות זוגיות- ל-ב-ד!!!

לגבי הארוחות
    תראי אני גם מאד אוהבת מסעדות ובתי קפה
    תני לי רק כל היום לצאת ולאכול בחוץ
    אבל חבל על הכסף.
    ברוך ה' יש סופר, יש מצרכים
    יש בעל שיודע לבשל

אבל בהריון חושב שתשמרי על סדר יום מאוזן עם ארוחות מזינות ועשירות בברזל
    עוד סיבה שאח"כ - אחרי ההריון יהיה לך יותר קל לחזור שגרה.
    אני ממש ממש ממש מתגעגעת לזה שהייתי בהריון והייתי יכולה לאכול מתי שבא לי- מה שבא לי ויש תירוץ
    ועכשיו נורא נורא נורא קשה לי לשמור!

• טלטול 27- ראיתי תמונות... היא באמת מעלפת...
  • טוב ראיתי שירשור על שוקולד ואני לא יכולה שלא להגיב...

מצטערת בננות, אבל אני לוקחת את כולכן בכיס הקטן

• האמת היא שבהריון חייתי בעיקר על ארוחות מבושלות אבל גם הרבה שטויות מסביב ממש כל מה שהתחשק לי.. לא ספרתי ממטר
  • עינב, אודליה, יעל
    אנחנו צריכות להיפגש ולעשות תחרות
    "מי אוכלת יותר שוקולד?"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה