מודאגתתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    היום אני בשבוע 36+2 ועשיתי מעקב גדילה שיצא מאוד מוזר לעומת הפעם הקודמת שעשיתי מעקב גדילה שזה היה בשבוע 34+3 והעוברית שלי שקלה 2.300 והכל היה תקין לגילה, היום שהלכתי לעשות מעקב גדילה העוברית שקלה רק 2.430!!!! והרופאה שלי אמרה שהעוברית שלי קטנה יכול להיות בגלל יתר לחץ דם ואני ממש מודאגת בנוסף היו תוצאות של המעקב כאלה:
    b.p.d- 86 מתאים בממוצע לשבוע 34+5
    femur-68.2 מתאים בממוצע לשבוע 35
    h.c- 309 מתאים בממוצע לשבוע 34+4
    ac-300 מתאים בממוצע לשבוע 34
    מה המשמעות לכך שהעוברית שלי קטנה ביחס לשבוע שלה? אני ממש מודאגת
    האם יש סכנה לעוברית בכך? האם זה ישפיע בעתיד על ההתפתחות השכלית שלה? ועל הגדליה??????
    בנוסף הטכנאית כתבה שהשיליה בדופן אחורית גבוהה דרגה 2 מה זה אומר???
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש מגמה מסוימת של שבירת אחוזונים
    מאחוזון 58 בשבוע 34 לאחוזון 33 בשבוע 36

יכולות להיות לכך סיבות רבות, חלקן מדאיגות וחלקן לא, חשוב לעבור על זה עם הרופא המטפל שלך ולהשוות להערכות משקל קודמות אם ישנן, ולמשקלים בלידות הקודמות. בין היתר עניין הלחץ דם הוא חשוב כאן. כמו כן, צריך לעשות מדידות של דופלר לזרימת הדם בשלייה.
    השלייה האחורית דרגה 2 - זה חסר משמעות.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה