-
לא משתמשת. לא שמעתי שזה סותם נקבוביות...
-
היי..
לי יש באופן אישי בעיה עם מגע של שמן.. לא אוהבת פשוט
-
אני שמעתי כמוך ולא השתמשתי בכלל אלא רק שלנויה התקלף העור בשיער ואז הייתי שמה 15 דקות לפני המקלחת ובמקלחת מורידה..
יש את הקרם גוף הורוד של ג'ונסון.. תנסי!!! הריח מדהים ודומה לריחות של השמן שלהם..
אגב. אני השתמשתי בשמן בלינאום (מקווה שרשמתי נכון) יש לבן עם חום ולבן עם תכלת.. זה חלב לאמבטיה אז כל זמן שהיא הייתה בדפני באמבטיה הייתי שמה את זה.. זה לא זול (80 שקל) אבל מספיק ל- 4 חודשים בערך וזה שווה כל שקל- גם הריח, גם התחושה וגם מה שזה עושה לילד- מרכך את העור וזה מדהים!!! כמובן שאחר כך קרם של ג'ונסון..
]
-
אההה כן, אני השתמשתי בלבן עם הכחול- זה מה שאחות טיפת חלב המליצה..
]
-
ממליצה לך כמו שלומית..לקנות את הבלנאום ולשים בתוך המים של האמבטיה.
מרכך את העור והריח נעים. למה לקחת סיכונים?
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
להוסיף לפייסבוק
-
אני כמו יעל לא אוהבת את המגע של השמן על העור.
משתמשת בקרם גוף, וגם לא בכמויות מטורפות, שונאת שהם שמנוניים!
-
אני בקורס הכנה ללידה שמעתי שכל השמנים הלא טבעיים (אלה של גונסון למשל, שאת אומרת ובצדק שתמיד השתמשו בהם) זה בעצם שאריות של נפט שמוסיפים לו כל מיני ריחות.
אני כן חושבת ששמן זה טוב, בעיקר אם את עושה לו עיסוי, אבל להשתמש בשמן טבעי, כמו ענבים או שקדים (כמו זה של העיסוי פירנאום)
-
ג'ני, שאריות נפט???????????
זה פשוט מעצבן לשמוע איך לוקחים נשים תמימות לפני לידה ומחדירים להם שטויות
לא באמת.. טיפה הגיון
-
תעסי בשמן שקדים
-
דרך אגב גם אני שמעתי שיש נפט בשמן של ג'ונסון
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
היי מאמי, אני גם לא אוהבת מגע של שמן, אני שמה שמן בלנאום באמבטיה זה פצצה אבל לי זה מספיק רק לחודש וחצי ולא 4 חודשים, כל אמבטיה פקק אחד.... ואחר כך מורחת לו קרם גוף קמיל בלו של ד''ר פישר הוא מעולה והריח נעים
-
לגבי השמן בלנאום- הכוונה הייתה לרשום ל-2 חודשיים כלומר, חודשיים..ה-4 איפשהו ברח.. אני הייתי קונה את הגדול, פקק באמבטיה וזה ל-חודשיים
]
-
כן בסביבות חודשיים, גם אני קונה רק את הגדול....
-
אני הייתי משתמשת בשמן אמול של ד"ר פישר
-
אני משתמשת בשל דוקטור פישר עם אלוורה...זה עשה פלאים עור של שי-אל..היא הייתה ממש יבשה בחודש הראשון שלה ועכשיו כמו טוסיק של תינוק
/link/link_through/1yg9h-101]
-
לא משתמשת בשמן תינוקות
לעיסוי- יש לי את השמן שקדים שאז קניתי בשבילי.
-
נכון בנות,
גם לנו כמו לג'ני אמרו ששמן כמו ג'ונסון עשוי בחלקו מנפט ויש לו ריח נעים בגלל שהוסיפו לו דברים, כי אם היו לוקחים כמו שהוא כולם היו מתעלפים.
-
בנות זה נכון - שמן "תינוקות" הוא תוצר לוואי של זיקוק נפט. זה לא נפט, זה למעשה שאריות של הזיקוק. למדתי את זה בביוטכנולוגיה פעם. זה לא דבר רע בהכרח, זה לא שמורחים זפת (איכס! למי זה קרה בחוף הים??) אבל למה לא שמן שקדים אם כבר?
-
ג'ני, שאריות נפט???????????
זה פשוט מעצבן לשמוע איך לוקחים נשים תמימות לפני לידה ומחדירים להם שטויות
לא באמת.. טיפה הגיון
אמיתי לגמרי!