1. בגדי מעבר- אני לא קונה לקטנה בגדים בכלל... נו לא להגזים..קונה קצת..את השאר קונה אמא ואחותי.. יש כבר בגדים מלא ל 12-18 חודש..ערימה של 18-24.. ערימה יותר קטנה של 24..וכמובן אל לשכוח את 2-3-4-6-8-10..כן כן...יש לי בגדים בשבילה במידה 10. אני לא יודעת לאיזה גיל זה..הכל מאופסן. בגדי מעבר של עכשיו שוכבים אצלי כבר מזמן בארון למקרה שיהיה קריר בערב ואחנו נצא איתה או למסעדה או אירוע.. שתמיד יהיה בחוץ בגדים עם שרוולים ארוכים..היא לא תספיק לשים הכל..אני בטוחה :(
2. שמפו- אני מקלחת עם שמפו של מאמי קר. אני מתה על הריח שלו..ואני אוהבת שהוא אורגני.
3. הירדמות- הילדה נרדמת לבד...עם בכי ועצבים אבל תוך מקסימום שעה היא ישנה במיטה שלה ואני במיטה שלי.. לא בריא וגם מפחיד אותי שהיא תישן איתנו...במיוחד כשאנחנו עייפים שחס וחלילה לא נתגלגל עליה בלי כוונה...אם היית יודעת כפה פעמים קיבלתי באמצע הלילה בוקסים מבעלי או מרפקים למצח היית מבינה אותי למה אני לא רוצה שהיא תישן איתנו :)
4.אנחנו עדיין לא הולכים..אבל כמובן גם יש לנו 2 זוגות נעלי ספורט + מגפיים סתם ליופי +סנדלים + כל מיני נעלי בובה לערב... יש לי אמא ואחות חולות נפש.
5.קרם לשיער- פנטן. להגיד שמרוצה.. לא יודעת..בקושי משתממשת.. בדרך כלל רק ליציאות..ברגיל אני עם שיער אסוף.
6.בגן שלנו הילדה אוכלת מרק. בבית היא אוכלת עוד 2 מנות סימילאק ולפעמים אני מצליחה לדחוף לה קצת פירות.בשישי ושבת משתדלת להכין לה.
7.חום גבוה עם אקמולי..למרות שעוד לא התנסינו בחום ממש גבוהה..וגם מקווים לא להתנסות.. נובימול שמעתי עליו שהוא טוב אבל לא ניסנו עדין.
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
להוסיף לפייסבוק