סקר למי שמשעמם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1)האם קניתן כבר בגדיי מעבר לילדים ועם כן מאיפה?
    2) עם איזה שמפו אתן מקלחות את הקטנים שלכן ואיזה סבון גוף?
    3)האם אתן מרדימות את הילדים או שהם נירדמים לבד במיטה?
    4)נעליים לחורף כבר רכשתן? עם כן איזה?
    5)עם איזה קרם לשיער אתן משתמשות? מרוצות?
    6)אתן מכינות כול יום מרק לילדים או שהרוב זה אוכל יבש אצלכן?
    7)עם לילד יש חום גבוהה עם איזה תרופה אתן מורידות לו את החום?
    זהו כול מיני שאלות שלא יהיה לכן משעמם חחחחח

[url=http://en.picjoke.net]
15 תגובות
עמוד 1
  • אני יענה גם..

1)היום קניתי לה בפוקס ב300 שח קצת בגדיי מעבר וגרביים ככה כול חודש אני קונה ב300 שח עד שאני רואה שיש מספיק לשרוד את החורף..

2)שמפו של פינוק הכחול עם הלוויתן של ילדים..סבון גוף של ד''ר פישר הכחול חולה על הריח שלו.

3)אני שוכבת לידה במיטה (היא ישנה איתנו עדיין) מדליקה לה כוכב של טומי (בלעדיו אין מצב שהיא תישן) ואני חייבת לדבר בטלפון עם חברה או עם אמא כדיי שהיא תשמע את הקול שלי רק ככה היא נירדמת..

4)עדיין לא, יש לה משנה שעברה מידה 23 של אלפנטן מקווה שעדיין יעלו עליה עם לא אז נקנה זה לא בעיה..

5)של נטורל פורמולה הסגול אין אין עליו ריח מעלף..[/
    size=3]

6)כעיקרון בימי חול היא בפעוטון ושם כול יום יש טבחית שמכינה להם מרקים טרי טרי..בימי שישי ושבת אני מכינה לה..זה טוב לכיבה..

[size=3]7)רק נובימול של טיפטיפות מוריד לה ישר את החום בלי לחכות זמן מיותר של ייסורים..

• אצלי אין רגע של שעמום חחח
    אבל יש לי כמה רגעים פנוים חחח

1. עשיתי קניה קטנה של כמה פריטים. יש לי עוד לעשות קניה רצינית.
    חולצות מפוקס, ועוד כמה חליפות מחנות פה ליד הבית.
    יש לי עוד איזה כמה חליפות חולצות ומכנס מעונת מעבר האחרונה שהיתה (מחורף לקיץ) שיהיו עכשיו טובות על עידן, לפני כמה חודשים שקניתי הבגדים היו מעט גדולים אז השארתי לעונה הזו.

2. שמפו אני מגוונת, אבל עכשיו עם השמפו של בייבי פסטה

• פששששש מגניב לראות כמה תשובות היו לי פשוט אלופות בנות.. אתן עונות רק לאלה שממש כול היום רק יושבות ומתכתבות כאן..ואולגה תודה מאמי שלפחות את ענית..:)

• כתבת שזה סקר למי שמשעמם
    אז כנראה לא שעמם

• 1. בגדי מעבר- אני לא קונה לקטנה בגדים בכלל... נו לא להגזים..קונה קצת..את השאר קונה אמא ואחותי.. יש כבר בגדים מלא ל 12-18 חודש..ערימה של 18-24.. ערימה יותר קטנה של 24..וכמובן אל לשכוח את 2-3-4-6-8-10..כן כן...יש לי בגדים בשבילה במידה 10. אני לא יודעת לאיזה גיל זה..הכל מאופסן. בגדי מעבר של עכשיו שוכבים אצלי כבר מזמן בארון למקרה שיהיה קריר בערב ואחנו נצא איתה או למסעדה או אירוע.. שתמיד יהיה בחוץ בגדים עם שרוולים ארוכים..היא לא תספיק לשים הכל..אני בטוחה :(

2. שמפו- אני מקלחת עם שמפו של מאמי קר. אני מתה על הריח שלו..ואני אוהבת שהוא אורגני.

3. הירדמות- הילדה נרדמת לבד...עם בכי ועצבים אבל תוך מקסימום שעה היא ישנה במיטה שלה ואני במיטה שלי.. לא בריא וגם מפחיד אותי שהיא תישן איתנו...במיוחד כשאנחנו עייפים שחס וחלילה לא נתגלגל עליה בלי כוונה...אם היית יודעת כפה פעמים קיבלתי באמצע הלילה בוקסים מבעלי או מרפקים למצח היית מבינה אותי למה אני לא רוצה שהיא תישן איתנו :)

4.אנחנו עדיין לא הולכים..אבל כמובן גם יש לנו 2 זוגות נעלי ספורט + מגפיים סתם ליופי +סנדלים + כל מיני נעלי בובה לערב... יש לי אמא ואחות חולות נפש.

5.קרם לשיער- פנטן. להגיד שמרוצה.. לא יודעת..בקושי משתממשת.. בדרך כלל רק ליציאות..ברגיל אני עם שיער אסוף.

6.בגן שלנו הילדה אוכלת מרק. בבית היא אוכלת עוד 2 מנות סימילאק ולפעמים אני מצליחה לדחוף לה קצת פירות.בשישי ושבת משתדלת להכין לה.

7.חום גבוה עם אקמולי..למרות שעוד לא התנסינו בחום ממש גבוהה..וגם מקווים לא להתנסות.. נובימול שמעתי עליו שהוא טוב אבל לא ניסנו עדין.

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק

קניתי 3 חליפות מעבר לכל ילד בפוקס וזהו בינתיים. עד שיתחיל הקור2

) עם איזה שמפו אתן מקלחות את הקטנים שלכן ואיזה סבון גוף?
    סבון גוף ורוד של ד"ר פישר וגם שמפו הצהוב שלו3)

האם אתן מרדימות את הילדים או שהם נירדמים לבד במיטה?
    סיפור לפני השינה וזהו לבד....

עדיין לא רכשנו אבל זה יהיה של חברת נמרוד או אלפנט

לא משתמשת, יש שניהם שיער קצר.

פעם ככה ופעם ככה. לרוב גם בגן יש מרק

7)עם לילד יש חום גבוהה עם איזה תרופה אתן מורידות לו את החום?
    נורופן עוזר יותר מאשר אקמולי
    [url=http://pitapata.com]
    צריך רק לחייך!
  • 1)האם קניתן כבר בגדיי מעבר לילדים ועם כן מאיפה? טרם, יש הרבה מליאור ויש משנה שעברה..כשנגיע לזה נלך לקנות איפה שיצא..מה שבא לי טוב בעין...

2) עם איזה שמפו אתן מקלחות את הקטנים שלכן ואיזה סבון גוף?בקבוק עם "מכוניות" , "באקוגן" ושות'...

3)האם אתן מרדימות את הילדים או שהם נירדמים לבד במיטה? נעים מאוד שוקו וטלויזיה.

4)נעליים לחורף כבר רכשתן? עם כן איזה? עוד לא הגיע חורף
  • מאודדדדדדדד משעמם לי

• לא צריך להפגע.. ביום שיש התנועה דלילה כאן

• 1.קניתי לשי-אל בגדים לחורף..בגדי מעבר יש לי מהלידה שלה היא עדיין במידה 0-3

/link/link_through/1yg9h-101]
    קניתי בשנה שעברה להשנה .

2) עם איזה שמפו אתן מקלחות את הקטנים שלכן ואיזה סבון גוף?
    קניתי לו דוקא חדש של בייבי נטורל בקבוק ירוק עם במבי . ריח נהדר.

3)האם אתן מרדימות את הילדים או שהם נירדמים לבד במיטה?
    כשאני לידו.

עוד לא. יש כבר קולקציית חורף בנמרוד?

-

מרק חייב כל יום. זו ת**** הכי בריאה . לכולנו. מנה ראשונה - מרק! ח ו ב ה ! ואגב, שמתי לב שבארץ לא מרבים לאכול מרקים בקיץ . משום מה כולם מחכים לחורף
    55555
  • ולמה את עונה ומגיבה לבנות אחרות שככה את רושמת?
    יום שישי היום- יש עיסוקים וכו'....
    אל תפגעי שלא עונים

• מחמש לא אילצת..פשוט לפעמים לוקח זמן. גם לי לא כולן עונות על שאלות שאני שואלת..אבל מזה אני מסיקה שכניראה אין במה לעזור לי... החיבוקים כמובן נעימיםם אבל לא ממש תשובות שעוזרות ללשאלות שאני שואלת..לא כדאי להיעלב או להיפגע בגלל זה.

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק
  • אוי באמת עדן מה את רצינית?????
    למה את חושבת שאנחנו אמורים לזכור את היום הולדת שלך????
    הגיונית שנזכור יום הולדת של מישהי שכרגע בתקופה הנוכחית היא פעילה - גם כי השרשורים שלה מדברים על יום הולדת, מתנה, יוצאים, מלון וכו'
    וגם כי מה לעשות כרגע כפעילה יש יותר תשומת לב למשל לסטטוס שלה בפייסבוק.
    ואם את לא פעילה פה בפורום, וכותבת פה פעם בתקופה ארוכה ביותר - אז למה שלמישהי יעלה בראש הרעיון לרשום שיש לך יום הולדת?
    לא אני באמת לא מצליחה להבין את המחשבה מאחורי זה.

נ.ב.
    אני נכנסתי במיוחד לראות אם נטלי אמרה משהו מיוחד, פוגע, מתנשא שהצדיק את פתיחת השרשור וממש לא!!! היא כתבה בצורה מאוד הגיונית שביום שישי בנות עסוקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה