לא יודעת אילו בגדים לקנות לבר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני רוצה לקנות בגדים חמים יותר לבר, אבל מהססת אם לקנות רגליות. זה לא סתם מפריע? היא כבר עומדת עמידת 6 ומתנדנדת, בטח בקרוב תתחיל לזחול ואני לא רוצה להפריע לה.
    אולי כדאי לקנות מכנסיים ארוכים ולהוסיף גרביים לפי הצורך?
    יש איזה סוג בגד שקניתן והוא פשוט must?

תודה לעונות!
12 תגובות
עמוד 1
  • למה רגליות מפריעות לזחילה?

• אמרו לי שכיסוי של העור גורם לפחות תחושה של המשטח וחשוב להרגיש מרקמים שונים, אפילו לשים על דשא (לא עשיתי את זה כי אני פוחדת מחרקים). אומרים שקל יותר להתפתח מוטורית כשמכוסים פחות....
  • אני לא קניתי רגליות, אלא מכנסיים וגרביים.
    לקחתי כמה אוברולים אבל רק לשינה.
  • כן ניקול אני מאד מסכימה עם מה שאמרת ומאמינה בזה
    חשוב שילדים ירגישו את המרקם ואת התחושה של מה שהם עומדים עליו
    (לכן אני גם ממליצה להורים לחכות עם לקנות נעליים לתינוק ולתת לילד ללכת יחף גם אם הוא כבר הולך )

אז בעצם מה זה משנה רגליות או מכנס וגרביים
    הרי היא לא יהיה יחפה בכל מקרה...
    או שלא הבנתי נכון?

אם את הולכת על מכנס וגרביים
    תקני כאלה עם מונעי החלקה - זה חשוב מאד....
    (זאת תוספת כזו על הגרב במרקם שהוא "מחוספס" יחסית)

• אצל להב הכי אהבתי את האוברולים השלמים - אין עליהם הכי הכי הכי נוח לילד

• האוברולים הכי נוחים. ויש אותם גם בלי רגליות!!!!
  • אוברול שלם עם רגליות זה סוף..והכי חמוד גם.
    לגבי השאלה אני חושבת לקנות עם... קר..במיוחד על הרצפה.ילדי קיץ בהחלט מתפתחים מהם יותר בגלל שהם מרגישים הכל יותר מאשר ילדי חורף (לי יש ילדת חורף אז אני לא משוחדת..פשוט משהו שקראתי פעם) אבל אני לא הייתי לוקחת סיכון ואם שמים ילד על הרצפה עדיף שיהיה מכוסה..הייתי שמה גם רגליות וגם גרביים... אלא אם כן היא אך ורק על המשטח..אז אפשר רק רגליות.
    אני מעדיפה אותן כי בין הגרביים והמכנס יש מקום מרווח שבו נכנס אויר קר.. במכנס עם רגלית הכל מכוסה עד הגומי למעלה.קיצר לדעתי הכי טוב.

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק
  • אלה זה לא נכון, זה הפוך
    ילדי חורף מתפתחים הכי מהר, כי כשהם מגיעים לשלב של להתחיל לזחול , להתהפך, לשבת - הם כבר עם קצר ופחות שכבות
    ילדי קיץ לעומת זאת נולדים בשיא החום מולבשים בשכבה ארוכה, ואז כשמגיעים לגיל המעניין אז הם מולבשים ב800 שכבות ארוכות וכבדות

• סיון הלוואי וזה נכון מה שאת אומרת..:) פשוט ככה אני קראתי באיזו כתבה ממש לפני שאוולין נולדה. היא נולדה בדצמבר, ככה שהייתי ממש מבואסת.
    למרות שאני לא מכירה יותר מידי בני 30 שלא מחזיקים ראש או לא יודגעים להתהפך או ללכת :)

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק

• אלה - מה שבטוח בסוף כולם מתפתחים!
  • אני איתך קרן שונאת חורף!!!

• איככככככככ חורף בעעעעעעעעעעעע

אני רק מדמיינת את השכבות והכובע והגשם והסירבול עם העגלה והרוחות.. וצינון ולבושה מספיק או לא.... בעעעעעעע.. והנהיגה במבול אמאאאאיזה פחד גם כשאני לבד תמיד היו לי חרדות מזה אז עוד עם תמר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה