בהמשך לתשובתך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בבוקר הצוואר היה באורך 28 ובערב במיון 32 לפי מה שהבנתי זה מבחינתם אותו הדבר והכי חשוב שזה לא מתחת ל24.
    קיבלתי טיפול של פרסולט 2 כדורים כפול 4 פעמים ביום ויש לי לחץ דם נמוך מלכתחילה... הרופאת משפחה שלי מאוד נלחצה והיא חושבת שהיו צריכים לאשפז אותי כיוון שגם הסוכר שלי לא מאוזן.. יש משהו בדבריה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מבחינת הצירים - אין חובה לאשפז, אורך הצוואר הוא סה"כ תקין כך שיש סבירות נמוכה ללידה מוקדמת. סוכר ברוב הקמרים גם כן אפשר לאזן שלא באשפוז - תלוי עד כמה הוא לא מאוזן ותלוי האם קיבלת זריקות להבשלת ראות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה