-
סליחה שאני מתערבת
אבל עדן מה בסך הכל אמרו לך
שקורה שיש יום עמוס ולא תמיד עונים
אולי תחזרי אחורה ותראי כמה הודעות פתחתי והיו 2 תגובות או בכלל לא
והאמיני או לא זה קורה לכולן גם לנטלי וגם לסיון
אין לך מה להתבאס
אבל להגיד דבר כזה
"אני לאומתך עובדת קורעת את עצמי בשביל לפרנס את הבית ולא חייה כמו מלכה וכול היום ברשותי וניכנסת למחשב מתי שרק יבוא לי..."
קצת נסחפת חיה כמו מלכה או לא זה עניין שלה בלבד
מאיפה את יודעת שכל היום ברשותה או לא?
וצעירה או לא מגדלת שתי ילדים
שזה לא קל בכלל
והכי חשוב
תהיי שמחה בחלקך על תסתכלי על אחרות
לילה טוב ומחכה לבשורות טובות ממך בטיפולי פוריות
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
-
וואי וואי וואי
-
מיטלי תגידי
יש ביטוח חיים וקרן השתלמות למי שיש ותק רציני בפורום?
כי אם כן אני פה שנתיים כמעט
-
[URL=http://www.glittergraphictext.com]
-
אנדריישלי,
לא הבנתי מה ענתה לך נטלי שמגיעה לה תגובה פוגעת ומעליבה שכזו.
היא בסך הכל אמרה את האמת - יום שישי הוא יום של סידורים ומיליון משימות ולכן פחות בנות גולשות בפורום אם בכלל. התגובה שלך פשוט חסרת פרופורציה! כולנו עובדות קשה וסביב השעון, לכולנו יש קשיים ובעיות ואין לך כל זכות להיכנס לנטלי לחיים האישיים שלה והיא, עם כל זה שהיא "צעירה", כפי שהגדרת אותה, לימדה אותי דבר אחד או שניים או מיליון על להיות אמא ועל טריקים של אמהות, אז גם הירידה שלך על זה ממש לא הייתה במקום.
לגבי שרשור יום הולדת - נו באמת. איך אנחנו אמורות לדעת מתי יש לכן יום הולדת? ומרבית הזמן כל אמא היא זו שפותחת שרשור יום הולדת לתינוק/ת שלה אז מדוע לא פתחת פשוט שרשור שכזה?
-
כניראה שאתן פשוט לא שמתן לב לזה שהיא אמרה לי "למה מה את עונה לכול ההודעות ושירשורים פה?" ואז כבר אמרה על יום שישי וכו.. בתגובה ל זה עניתי לה כלומר עניתי למה אני לא עונה לכולם פה תמיד וזה כי אני יותר עסוקה ממנה וזה בטוח.. והצעתי לנעול את השירשור לסיוון כדיי שהמריבה לא תתפתח רק הוצאתי את דעתי וזהו..אין לי כלום נגדה יופי לה שהיא חייה כמו מלכה הלוואי עליי להיות מלצרית ואז לתפוס מישהו עם הרבה כסף זה חיים לה ממש לא מזיז לי אני שמחה בחלקי.. כניראה לא הבנתן אותי.. בקשר ליום הולדת הרבה פעמים בנות כותבות פה שירשורים של מזלטובים לאחרות בגלל זה ציינתי שאני פה 4 שנים ואף אחת מהותיקות לא החדשות לא זכרה.. בקיצור בואו נסיים כאן עם כול הוויכוח הזה הוא מיותר מאוד..
[url=http://en.picjoke.net]
-
אם כל כך לא רצית ליצור וויכוח למה לא פנית לנטלי באופן אישי??????. את ידעת שזה מה שיקרה .
ותפסיקי כבר עם הדיבורים של איך נטלי חיה..(זה מתחיל לעצבן!)(555555) זה ממש נשמע מקנאה.. תפרגני לאחרים החיים יפרגנו לך.
ולגבי הימי הולדת צאי מזה יש פייסבוק ולפעמים בנות רואות ופותחות שרשור אף אחת כאן לא זוכרת תאריכי לידה ואין שום סיבה שנזכור גם את שלך גם אם את 10 שנים בפורום. אני מבטיחה לך שגם סיון לא זוכרת כאן תאריכים בע"פ.
-
אני רואה עלייך שאת סובלת בחיים וקשה לך..
אוקי, אז זאת הזדמנות לראות איך את משפרת אותם לעצמך!
ולא להתנפל מקינאה על מישהי-אחרת כאן.
לנטלי יש לב מזהב-טהור
-
קודם כל אני אגיב לחברות שלי
-
אני בהלם. זוועה ממש. דיבור ממש לא לעיניין.
-
וואו עדן... הפעם הגזמת! אני ממש נמנעת מלהגיב בשירשורים כאלה אבל זה היה כ"כ מיותר!!! ואני ממש עדינה בתגובה שלי!
נטלי בן אדם אמיתי,היא לא מתיפייפת ומעולם לא שמעתי אותה מתלוננת! ואם יש לה היכולת להרשות לעצמה ולילדיה קצת יותר מבחינה חומרית אז למה לא??? היא הרוויחה את זה ביושר!!!יש לך בכלל מושג מה זה לחיות ללא בעל?? יש לך מושג כמה זה קשה למלא תפקיד של אבא ואמא ביחד כדי שלילדים לא יווצרו משקעים???נטלי פשוט מקריבה את עצמה למען ילדיה,היא מגדלת אותם באהבה אמיתית,וזה לא קל בכלל כשאת מתמודדת עם הכל ל-ב-ד !!! ולמרות כל מה שאת עוברת את ילדה מפונקת וחבל שבמקום להתעסק במה שיש לך את מתעסקת במה אין לך ויש לאחרים!!! זה מגעיל אותי!!! תתבגרי כבר!!! זה מה שאת רוצה שהבת שלך תלמד ממך???
נטלי... את אישה מדהימה,אמא נדירה!!! ילדונת בגילך שהפכה לאמא כזאת ומגדלת את ילדיה באהבה ומסירות-בזה צריך לקנא!!! בעלי היקר גם לא קיים בבית בגלל העבודה המטורפת שלו,וכן בזכותה אני יכולה לנסוע באוטו מפנק,לגור בבית מפנק,להעניק לילדים שלי את מיטב המותגים והמשחקים ולהרשות לעצמי מה שאחרים לא,אבל אני חושבת שאני והילדים מקריבים כ"כ הרבה שזה מגיע לנו! אני מעריכה אותך כי את מתמודדת עם כל כך הרבה ולבד-ובחיים לא שמעתי אותך מתלוננת!!! לי אישית יש הרבה מה ללמוד ממך! אפילו אם את יותר קטנה ממני בגיל,מבחינה מנטלית את בוגרת הרבה יותר!!!
גאה בך ילדדונת מתוקה!!!
-
את נטלי אני לא מכירה באופן אישי, אלא באופן די שטחי מהפורום ומהפייסבוק
ואני חושבת שהיא מדהימה...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
טוב האמת שניסיתי להתאפק ולהיות הבוגרת אבל אני פשוט לא מסוגלת
עדן בואי אני אהיה כנה
אם היו שואלים אותי לפני שנתיים מה דעתי על נטלי אני לא בטוחה שהייתי כותבת שונה ממך - אבל כיף לי ואני נהנית לרשום שטעיתי ובגדול!!!!
נטלי משקיעה את החיים שלה בלקיים בית לתפארת במדינת ישראל - בילדים שלה, בבעלה, במשפחה שלה
היא מנסה להגשים חלומות ועובדת קשה מאוד בעבור זה.
היא אולי לא משתפת פה הכל אבל הנסתר מין העין יש בו ברכה את יודעת.
ממש לא מזמן היה שרשור כזה דוחה על נטלי ואני לצערי לקחתי את הצד השני - היום אני יודעת כמה טעיתי וכדאי גם לך לנסות לבדוק לפני שאת שופטת.
אם יש משהו שאני שמחה זה על היום שאני ונטלי לקחנו יוזמה ועשינו שיחה מהלב אחת עם השניה - שפכנו הכל, כל מה שאנחנו חושבות ומאז אני רק הרווחתי.
הרווחתי אוזן קשבת
חברה תומכת
שיחות נפש
וגם הרבה טיפים על אופנה
-
אני נדחפת כשנרשמה הזה בכוונה. נראה לי הזוי עדן ,שמישהי שעברה את גיל 12 נפגעת מזה שלא אומרים לה מזל טוב!!!!!! האם אין לך חברים בבית שירחמו לך מזל טוב? האם בעלך שכח את יום בהולדת שלך ולכן את כועסת?? מה זה השטויות באלה ?? גרמת לי לצחוק כמו שמזמן לא צחקתי!! אין לי מושג מי את ומי נטלי, אני גם לא יודעת אם היא נחמדה או לא אבל זה לא העניין. את חייה איתה בבית בשביל לדעת אם היא חייה כמו מלכה?? ונניח שמצבה הכלכלי הוא סופר טוב, נראה לך שזה בזכותך?? מי את שתציגי אותה כבחורה שנמצאת עם גבר רק בשביל הכסף שלו?? בניגוד לאחרות, אני עלייך לא מרחמת בכלל. אני מרחמת על הבת שלך שתגדל לצד אמא מתוסכלת. קומי ותנערי את עצמך חזק! ושתהיה שבת שלום

ליטל
-
תודה רבה רבה על התמיכה המחממת את הלב ! נסיכות שלי אתן
-
נטלי נשמה צאי מהשטויות שהיא כתבה, את לא צריכה לתת הסברים על החיים שלך!! הלוואי שכל החיים יהיה לך שפע.
ליטל
-
טוב, אני אף פעם לא מגיבה בשירשורים מהסוג הזה, אבל הפעם כבר
לא יכולתי לשתוק! עדן, עם כל הכבוד לך שכל פעם את מזכירה לנו
כמה את עובדת קשה בשביל לפרנס את דיאנה, ואני בטוחה שאת עובדת
קשה, אך את לא היחידה שעושה את זה! מה שבטוח - את היחידה שכל פעם
טורחת להזכיר את זה! דיי, תביני שאהבה לילד לא נמדדת בכמות המותגים והצעצועים
ואת לא צריכה להוציא את התסכולים שלך על נטלי, מצבה הכלכלי ממש לא עניינך ולא עניינה של אף אחת אחרת כאן!
זה שום דבר אישי נגדך מאמי ואני מאחלת לך המון בהצלחה בטיפולי הפוריות - אמן ותיקלטי בקרוב
-
אוקיי קראתי פה כול מה שרשמתן ולסיכום אגיד רק דבר אחד : אני לא יתנצל על כלום כי לא אמרתי שום דבר פוגע מי שאמרה זאת נטלי בזה שהיא אמרה שאני לא מגיבה לשירשורים בפורום, סליחה עם היא לא שמה לב זו לא בעיה שלי אני לא אמורה לשים פה התראה על כך שעניתי לאיזה שירשור וכמה פעמים עניתי..
עוד משהו: אני ממש אבל ממש לא מקנאה בנטלי ואין לי מה לקנאה גם..לילדה שלי יש בדיוק מה שיש לילדים שלה גם מבחינה הפיזית וגם חומרית (מי שחושבת אחרת בעיה שלה)..
זה שהזכרתי שאני עובדת אז זה בגלל שהיא כתבה שאני לא עונה לשירשורים בגלל זה רק ציינתי שאני משלבת בין עבודה לבין זה שהייתי חולה לבין טיפולים..
בקיצור כמו שכתבתי אתן יכולות להיות רגועות אני כבר לא נימצאת איתכן ומי שלא נאה לה להיות חברה שלי בפייס מוזמנת בכייף למחוק אותי..
-
עדן יש לך על מה להתנצל והרבה
על בשרי למדתי שלפעמים דברים שנאמרים גם אם בתום לב נשמעים לא כמו שהתכוונו - וכן צריך לדעת לקבל את הביקורת הבונה ולהתנצל
מי את או כל אחת מאיתנו בכלל שתיכנס למישהי אחרת לכיס לבית ולזוגיות?
את לקחת משהו פרטי ואישי שנטלי סיפרה על חייה ושפטת אותה על זה בצורה מכוערת ביותר!!!
אני יודעת ואני עדה כמה בעלה של נטלי עובד קשה יום ולילה, ימים ושבועות, כדי לפרנס את המשפחה
הם לא גנבו מעולם שקל מאף אחד - כל שקל שיש להם (מי יחשוב ביליונרים) - הם הרוויחו ביושר
ויותר מזה הם יודעים תמיד להעניק ולהעביר לאחרים.
ואני בוחרת לא לקנא באנשים כאלה - אלא להעריך אותם
ועוד משהו אין צורך לפתוח מיליון שרשורים נוספים על הנושא ולהציף את הפורום זה לא לעניין בכלל!!!!
אבל אפרופו למה שכתבת בעוד שרשור (שאני מיד אנעל אותו) - תפסיקי לבכות על זה שאין לך אוכל לילדה - כי זה לא משחק פה יותר ברגשות אצל אף אחד בפורום
אי אפשר בשרשור אחד לספר על הבגדים שאת קונה בפוקס והמשחקים של טומי - ובשרשור אחר לבכות על מר גורלך - תלמדי לנהל את חייך בחכמה ולכלכל את עצמכם בצורה נבונה.
את לא היחידה במדינת ישראל שסובלת ממצוקה כלכלית - ויש הרבה שסובלים יותר מכם.
אבל בחורה כמו מרווה נבונה וחכמה מייעצת לך עצות אמיתיות ומהלב ואת בוחרת לזלזל בהם?גועל נפש
-
סיוייייייייי
אני איתך כל מיל ומילה
-
לא אורלי זאת הבעיה
שכולנו נבונות
לכולנו יש משהו להעניק
לאחת יש חכמת חיים
לאחרת יש טיפים לניהול כלכלי נבון
לאחרת יש סתם חיבוקים חמים תמיד ובכל מצב
אבל לאף אחת אין את הזכות לזלזל ככה בשניה ועל כלום!!!!
-
לגמרי סיוי שתביני שגם שאני לא כותבת הרבה
אבל עוקבת אחרי כל הודעה והודעה
אני ניראה לי יש לה קושי גדול בהתבטאות לומר דברים לא נראהלי שהיא התכוונה
לזלזל ככה
-
סיוון? אני בשוק טוטאלי... אני בכיתי שאין לילדה שלי אוכל? איפה? חס וחלילה מאמי לילדה שלי במיוחד יש הרבה אוכל והכול..כניראה את לא הבנת את ההודעה אני רק כתבתי שמרווה לא תשווה ביני לבין נלטלי כי שתינו זה שמיים וארץ כי היא לא יודעת מה זה כשאין אוכל לילדים וחייבים לעבוד זה מה שכתבתי ולא, ממש לא בכיתי שאין לנו אוכל.. ברוך ה' 55555555555555555 חמסה חמסה חמסה המקרר שלי תמיד מלא בהכולללללל כולל שטויות ופינוקים..
בקיצור בנות מאז שכתבתי לנטלי כול אחת מכן כאן תיארה אותי כקנאית בנטלי..זה ממש ממש לא נכון לא אכפט לי כמה יש לה וכמה אין לה אתן לא הבנתן אותי בכלל ולא ניסיתן אפילו להבין מה כתבתי.. אנסה להבסביר שוב בפעם אחרונה: אני כתבתי בתגובה להודעה שלה "שאני לא עונה לשירשורים" כתבתי שאני לאומתה עובדת + בטיפולים בגלל זה אין לי זמן להיכנס למחשב הרבה ולענות..זהו .. מי דיבר פה בכלל על מה יש לילדים שלה ומה יש לשלי ולא דיברתי בכלל על בעלה עם הוא עובד או לא עובד... בנות תלמדו קודם להבין אנשים ואחר כך לשפוט אותם..
סיוון תודה רבה על המחמאה..
-
וואו לא משעמם פה
-
טוב, אני גם אחת הותיקות בפורום (כמעט 4 שנים) ורציתי לומר רק דבר אחד - אני לא זוכרת את הפורום ככה בהריון של אוריאל
-
א"ב בשירות לקוחות זה לא לומר למישהי שהיא לא הבינה אותך נכון - אלא שלא הסברת את עצמך נכון ולהתנצל
אז תדעי להתנצל ולסתום
-
עדן אם זו הדרך שלך להסביר את עצמך אז עצוב מאוד. תפסיקי לתקוף!
תקפת את נטלי , תקפת את מרווה עכשיו את סיון חאלסססס
את רוצה להתנצל תעשי אתזה כמו שצריך. במידה ולא, אז הבנו את הרעיון. יאללה די כבר להעכיר את האוירה פה ועוד ביום שבת.
סיון היה עדיף שתנעלי גם פה את "הדיון" הדוחה הזה
-
אנדריישלי, את באמת לא רואה שהיחידה כאן שהתחילה לשפוט היא את?
את החלטת שלא מגיבים לך לשרשורים וכשמזכירים לך, וזה נכון, שגם את לא עונה לכל השרשורים, יצאת למלחמה. אף אחת לא ירדה עליך, בסך הכל ניסו להראות לך שכמו שלך אין זמן להיכנס כל דקה לאתר גם לאחרות אין. לא רק את עסוקה ועובדת, תרדי מזה כבר! לכולנו יש חיים וחבילות לא פשוטות על הגב, ובכל זאת במעט הזמן שיש משתדלים להיכנס ולהגיב או לתת עצות מכל הלב כי זו המשמעות של הפורום הזה - תמיכה הדדית. גם לי קורה שיש לי ימים שבהם פשוט אין לי זמן להיכנס לפורום, זה רק טבעי...
ומאותו רגע שניסו להסביר לך - זהו. החלטת ליפול על נטלי ואז על מרווה וגם כשכולן כאן ניסו להסביר לך שוב ושוב שאת טועה, שאת מוציאה דברים מפרופורציה - את מאיימת לעזוב את הפורום (כמה הודעות כבר כתבת מאז שהחלטת לעזוב? סתם בשביל הקטע). מה שנקרא - כולם לא בסדר ורק את בסדר...
ומה חשבת? שתוכלי להיכנס ככה במישהי שכולה
-
טוב אני לא פעילה פה בפורום הזה...אבל קראתי את מה שרשמת פה על נטלי
ואני ממש בהלם
http://www.holdthatpic.com/http://www.holdthatpic.com/
-
אני לא מתכוונת להגיב אפילו.... אני בהלם
-
חחחחחחחחחח ואי ואי אני יושבת ורק צוחקת מכול הודעה והודעה:
א) מגניב לראות איך פטעום כולם התעוררו לא משנה שבת או לא שבת כולם כאן חחחחחח
ב) לבייבידול (לא מכירה אותך אפילו) אני התכוונתי שיצאתי לעבוד כי כן ידעתי מה זה מצבים כשאין אוכל בבית אבל עכשו ברוך ה' 55555555555 בלי עין רעה אנחנו חיים טוב מאוד..
ג') כתבתי לנטלי הודעה בפייס עם התנצלות אחת רק וזה עם היא לא הבינה אותי נכון כי אני לא ניכנסתי פה לכיס של אף אחת מאיפה הבאתן את זה בכלל?
בקיצור רדו ממני ויאללה ביי שלום ולא להיתראות...
-
צודקות בנות
נועלת