טוב אז ההחלטה שלי היא כזאת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רואה שאני ממש מיותרת כאן בפורום הזה (אפילו לא שמים לב שאני כן פעילה כמו לענות על שירשורים), תודה רבה לותיקות על 4 שנים שהעברתי איתכן חלקכן עזרתם לי בהרבה עצות והרבה בזמן ההריון.. פה אני ניפרדת מהפורום של תמיכה הדדית וממשיכה רק בפורום טיפולי פוריות (למרות שאין שם חדש הפורום ממש מת)..בהצלחה לכול מי שאמורה ללדת שתהיה לה לידה קלה עם ידיים מלאות..

[url=http://en.picjoke.net]
6 תגובות
עמוד 1
  • בוקר אור,

אני לא יודעת על מה כל המהומה כי בכמה ימים אחרונים בקושי יוצא לי להיכנס לפורום ועוד פחות להגיב כי מטריפים אותי בעבודה...

אני לא יודעת מה הוביל אותך להחלטתך כי הבנתי רק חלקי דברים אבל אם זו החלטתך אני מאחלת לך מכל הלב הצלחה בהכל ובמיוחד בטיפולים. שתזכי לאח או אחות לבתך המקסימה במהירות!
  • שתקתי, אבל די!
    מאיפה באה הצורך הנואש הזה בתשומת לב? כבר מלא זמן אני רואה שאת נעלבת אם אין הרבה תגובות להודעות שלך... ואת יודעת מה, אני אישית בכוונה הפסקתי להגיב לך! את יודעת למה? כי את מתנהגת כמו ילדה קטנה וקטנונית... את באמת יושבת וסופרת כמה תגובות נתנו לזאתי ולזאת?
    יש לך וותק פה של 4 שנים... אז מה?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ורק להזכיר לך, שבנות פה כן (כולל אותי) התייחסו עליך, וכן תמכו וניסו לעזור (רק לא מזמן, בעקבות בעיות עם מקלט אצליכם... את זוכרת איזה מהומה נעשה?! אנשים שלא אכפת להם לא היו עושים את זה)
    אבל נמאס לי לראות כל פעם בהודעות שלך התבכיינות על כמות התגובות...
    אני מקווה מאוד שמצב רוח ועצבים שלך קשורים להורמונים, ומאחלת לך מכל הלב להיכנס להריון קל, תקין, ארוך ומשעמם!
  • את ידועת מה אנסטסיה זה אפילו ברמה של מעליב
    רק עדן ואני יודעות כמה טלפונים הרמתי - ואיזה מהומה הקמתי במשטרה, בעירייה, ברדיו, בפיקוד העורף - רק כדי לעזור לה

אבל מה שעקרוני זה אם רשמנו פה מזל טוב או לא ליום הולדת? אם הגבנו לשרשור או לא?

עדן את צריכה להתבייש

• סיון? מה הקשר אלייך כרגע? אני יודעת שעזרת לי ואני הודתי לך על כך מה הקשר בין מה שיש לי עם נטלי לבין שאר הבנות בפורום בכלל? וחוץ מזה כשעוזרים לבן אדם ממש מהלב לא מזכירים לו על כך מיליון פעמים..עזרת הודתי לך זהו..מה הקשר בכלל למריבה בין נטלי לביני? ואנסטסיה לא נעים לך את מוזמנת לא להיכנס להודעות שלי..

[url=http://en.picjoke.net]
  • אני הזכרתי לך את זה?
    מתי בדיוק?
    מאז דיברת איתי פנית אלי?
    כלום

את חתיכת חצופה ואני באמת באמת באמת מאחלת לך להתבגר ולקבל לב ושכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה