בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני הגעתי מהפורום השכן, אתן מוכנות לקבל אותי ?

אתמול עשיתי בדיקה ביתית לזיהוי הריון והיא יצאה חיובית וביקשתי מהרופאת משפחה 2 בדיקות בטא על מנת לבצע בשבוע הקרוב ולראות שיש הכפלה
    יש לי מספר שאלות :

1. בטווח של כמה ימים עליי לעשות את הבדיקות ? אם אלך לעשות את הבדיקה הראשונה ביום א האם את השניה לבצע ביום ב ?

2. הרופא נשים שלי לא זמין עד 25 לאוקטובר ואין תורים, אילו עוד בדיקות עליי לעשות בטווח הזמן הזה ?
    אני יודעת שמבצעים אולטרסאונד לראות שיש שק הריון בשבועות הראשונים ולאחר מכן בשבוע 8 נראה לי לראות שיש דופק.

האם אני צודקת ? האם ניתו לקחת הפניות לבדיקות אלה מרופא משפחה ?

אשמח לקבל מענה

הלן
18 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב!
  • בוקר אור ומזל טוב!

לא לבצע את בדיקות הבטא יום אחרי יום, כי אחרת בקושי תראי את ההכפלה. תעשי בהפרש של 3 ימים או קצת יותר.

לגבי בדיקת שק הריון ודופק, יש בנות שלא בדקו שק הריון בשבועות המוקדמים, אלא ישר הלכו בשבוע 7-8 לראות דופק, זה גם בסדר ותלוי רק בהחלטתך.

אני למשל בעד ללכת להיבדק בשבוע 5 רק כדי לראות שההריון תוך רחמי ואחר כך עוד שבועיים לבוא לראות דופק, אבל אני כבר מזהירה אותך שהמצב של להמתין שבועיים אחרי שרואים דופק הוא קצת מלחיץ
  • ברוכה הבאה

• תודה בננות
    אלך לעשות את הבדיקות יום א וג כי אחר כך ערב חג וחג
    לגבי האולטרסאונד אני מאוד מתלבטת מה לעשות אני חושבת שאחרי שאראה הכפלה אבקש מהרופאת משפחה או אתקשר לרופא נשים לבקש הפניה אבל ברור לי שגם לא יתנו לי תור מהיום למחר לאולטרסאונד אז נראה.

היום כביכול התחלתי שבוע 5 לפי המחזור האחרון אבל בבדיקה היה פס כהה ופס מאוד בהיר כביכול הריון מאוד צעיר ואני חושבת שהיה לי ביוץ מאוחר אך מכיוון שלא ידעתי לזהות את הביוץ אני לא בטוחה. לדעתי נקלטתי להריון בדיוק לפני שבועיים.
    ולכן אני לא יודעת אם בכלל יראו דופק בשבוע 7-8

תגידו בננות הרופא נשים עושה את הבדיקות אולטרסאונד אצלו או מפנה למכון אולטרסאונד
    למשל את האולטרסאונד הוגינלי הייתי עושה במכון ולא אצלו
  • זה תלוי במיכשור אצל רופא שלך... יש כאלה שעושים הכל אצלם ויש כאלה שמפנים אותך למקום אחר
  • מהממת!!!

איזה כיף לראות אותך פה!!!

חחחחחחחחחחח

המלצה שלי: לכי בשבוע 8 ככה תראי הכל ותדעי הכל...

סתם מלחיץ ומיותר ללכת מספר פעמים לרופא...עוד לפני שאפשר לראות דופק...(לדעתי...)

מזל טוב!!
  • קורינוש איזה כיף שאנחנו פה יחד הלוואי ושאר הבנות יצטרפו בקרוב
    אני ממש מתלבטת את רואה חלק מהבנות ממליצות ללכת לראות שיש שק בתוך הרחם ושהכל תקין.
    כמו שרשמתי בגלל שאני חושבת שהיה ביוץ מאוחר אני גם לא יודעת אם בשבוע 8 יראו את הדופק, אני ואת בהפרש של יום אצלך יש 2 פסים ברורים ואצלי פס אחד בהיר
    הביוץ שלי היה בטוח אחרייך
    טוב קודם בטא ואז נראה אני אתקשר להתייעץ עם הרופא נשים שלי יש לי את הטלפון הנייד שלו
  • עדכני אותנו!
  • כמו שאנסטסיה ענתה לך זה תלוי ברופא. אצלי למשל הרופא מפנה לחדר ליד ששם יש טכנאית ואולטרא סאונד מאוד משוכלל ואם היא רוצה להתייעץ איתו היא פשוט קוראת לו. וזה למרות שיש לו אוטרא סאונד בחדר.
  • ברוכה הבאה והמשך הריון קל ותקין
    ואני מאלה שכן ממליצות ללכת רק לראות אם יש שק הריון והכל תקין מהבחינה הזו.
    ולבוא בידיעה שאולי לא יראו דופק.. וזה עדיין בסדר...

• אני אמנם כבר לא חדשה בפורום הזה...
    אבל, זה הזמן לספר גם לכן בנות הפורום היקרות שגם לי יצאה השבוע בדיקת הריון חיובית.....
    יש הצפה בפורום השכן השבוע
  • הלןןןן

יום א הקרוב - בטא
    יום ג או ד - בטא שניה

בבקשה בבקשה תדרשי אולטרסאונד עד שבוע הבא גגגג
    לבדיקה אם השק בתוך הרחם או לא
    שלא תגיעי למצבי
  • מזל טוב - קולולוש!!!!!
  • תודה רבה בנות
    עכשיו אני מבולבלת כי התשובות מתחלקות פה חצי חצי
    אחרי בטא אתייעץ עם הרופא נשים שלי ונראה מה הוא ממליץ
  • יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזו בשורה משמחת לפתוח איתה את השבוע
  • לילוש מתוקה תודה רבה
    אני בספק שהבטא תצא כל כך גבוה כי אני מאמינה שהיה ביוץ מאוחר

ווואי בשבוע 5 +6 ראו לך דופק זה מכובד
  • ייווו מאמי בשעה טובההה איזה כיף לראות אותך פה!
    הריון קל ותקין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה