בנות, שאלה ממש חשובה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות, שבת קסומה

12 תגובות
עמוד 1
  • אף על פי שזה נשמע לא הגיוני להיקלט להריון כשלא מקבלים מחזור...אחרי לידה הכל יכול להיות.. אני לא הייתי לוקחת סיכון! החודש פיפספתי גלולה והשתמשנו באמצעי הגנה... אני לא בנויה לפיספוסים כאלה
  • אין לי תשובה מדעית... באמת שאין לי מושג, אבל יש בנות שנכנסו להריון אחרי לידה בלי לקבל מחזור לפני זה....
    ניחוש האינטליגנטי שלי הוא שכן אפשר להיכנס להריון גם בלי מחזור כי:
    רמות הורמונים שתומכים הריון עדיין מאוד גבוהים לכן גוף "מבולבל וחושב שאת עדיין בהריון" מזה נובע חוסר מחזור. אבל את הרי לא בהריון, אז יש ביוץ בכל זאת וכן ניתן להיכנס להריון. ובזכות הורמונים תומכי הריון (כמו פרוגסטרון), גוף שלך "תומך" הריון ונותן לו סביבה טובה להתפתח
  • מיטל ,
    לא קיבלתי מחזור חודשים רבים אחרי לידה (רק באמצעות גלולות) וכמובן שגם לא נכנסתי להריון.....אבל כול עניין לגופו (תרתי משמע
  • אבל מיטלי, אני לא מבינה
    עוד לא קיבלת מחזור אפילו עם הגלולות הנקה???
    מה, כבר 3 חודשים את בלי מחזור?

אז איך פעם כתבת לנו שאת חושבת שאת בהריון שוב?
    גם, בלי מחזור?

• מחזור ראשון קיבלתי 8 וחצי חודשים אחרי לידה.. לדעתי אפשר להיכנס.. מחזור קורה שהביוץ עובר בלי קליטה...זאת אומרת שקיים ביוץ לפני המחזור ופשוט לא נקלטת אז כל המצע שנוצר להריון יוצר החוצה בתור מחזור..
    זו דעתי..אני לא בטוחה שזה נכון..אבל קרו מקרים.. 3 חודשים אחרי הלידה בנות היו נכנסות שוב להריון... אני בטוחה שחלקן לא קיבלו מחזור ב 3 החודשים האלו.

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1kmZm-10y]
    להוסיף לפייסבוק
  • תודה על התשובות

• אין לי מושג...אבל אני והפורום לא היינו מתנגדות ב-כ-ל-ל לעוד בונבונה קטנה ומקסימה כמו תמרי...
  • חחחחחחחח מור הרגת אותי עכשיו

• בובה,

ברור לך שאני לא מבינה בזה כלום (עדיין
  • איזה מצחיקות אתן

• מאמי לדעתי כל עוד את בלי גלולות, אל תסתכני!
    אלא אם כן בא לך על עוד אוצר כמו תמרי...
  • מינה, זה כבר לא עניין של בא לי.... אני יודעת שצריך לשמור וגם בעלי.... אבל אתמול היתה תקלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה